Lashcode maskara – skap vipper som stjeler showet

Lashcode maskara er eksepsjonell.

Dette er en avansert maskara for kvinner som krever mer av enn maskara enn bare ‘god sminke’ og ‘vakre vipper.’

Det finnes flere faktorer som avgjør hvor unik Lashcode er:

  1. Lashcode er en kombinasjon av nøye utvalgte ingredienser, som skaper en svært langvarig maskara som verken flasser av eller gir flekker, men gir feilfri sminke som holder under alle værforhold.
  2. Lashcode maskara har en unik, perfekt designet silikonspiral som er elastisk nok og tilpasser seg vippenes form og struktur perfekt. Den definerer til og med de minste og mest delikate hårstråene samtidig som den gir en effekt av eksepsjonelt lange, tette og bøyde vipper. Takket være Lashcode vil du bli i stand til å skape en forførende look på et øyeblikk, ved å skape den såkalte sommerfuglvinge-effekten og forbløffe med en fantastisk vifte av vipper.
  3. Lashcode maskara tilsvarer svært aktive, naturlige bioingredienser, inkludert: baicalein, soya- og hveteskuddekstrakt, og arginin. Disse bidrar til vippenes forlengelses- og regenereringsprosesser, revitaliserer vippenes hårsekker og motvirker overdrevent hårtap.
    Panthenol får vippene til å se vakre ut ved å gi dem elastisitet og glans, vitamin E sørger for å gjenoppbygge vippestrukturen langs hele hårskaftet.
  4. Lashcode maskara kjennetegnes av den perfekte pigmenteringen. Dette hjelper å oppnå ideelt svarte, feilfrie vipper uansett om lyset er superintensivt eller ikke. Maskaraens pudderkonsistens samarbeider med den ergonomiske spiralens fasong og lar Lashcode fordeles nøyaktig og jevnt langs vippene, og intensiverer hårets utseende helt fra påføring.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *

Du kan bruke disse HTML-kodene og -egenskapene: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>