Hvilken keratin hårmaske er den beste? Her kan du lese anmeldelser av topp-produkter!

Er ditt hår svært tørt og skadet? Er det et mareritt når du forsøker å redde det? Floker, frizz og babyhår over alt? Heldigvis finnes det en løsning! Det du trenger er en god hårmaske som reparerer skadet hår, og gir det den etterlengtede glansen, elastisiteten og mykheten tilbake. Et produkt av høy kvalitet kan til og med forsterke hvert enkelt hårstrå, slik at det tåler fremtidig skade bedre. Hvilken maske er best? En som inneholder keratin, selvsagt! Vi kan hjelpe deg med å velge den mest effektive hårmasken.

Hva er det som forårsaker skadet hår?

Det er mange feil man kan gjøre som påfører håret skade, så det å holde håret i perfekt stand kan være en utfordring. I tillegg til at det skades av at man bruker feil produkter kan håret også bli skadet av mekanisk skade (som håndkletørking, å sove med vått hår, gnissing), varmestyling, hårføning, sterkt sollys, kulde og til og med forurensing og toksiner. Derfor er forebygging av skade minst like viktig som reparering.

Hvordan ta vare på skadet hår?

  1. FUKTIGHET. Tilfør håret fuktighet fra innsiden, og hjelp det med å holde på fuktigheten. Bruk beskyttende hår-mist, serumer og oljer.
  2. BRUK EN KERATINMASKE. Bruk en god hårmaske én eller, for svært skadet hår, to ganger per uke. Dette reparerer håret fra innsiden, slik at utsiden ser flott ut.
  3. BESKYTT skadet hår. Å beskytte hår mot skade og ytre påvirkninger er svært viktig. Bruk UV-beskyttelse og unngå å føne håret med varmluft. Legg bort rettetangen.

Masker for skadet hår

En hårmaske er den beste behandlingen du kan gi håret ditt hjemme for å gjøre det sunt og vakkert. Med en god maske kan håret virkelig bli som nytt. Velg den beste masken, så ser du hvorfor det er det viktigste elementet i din hårpleierutine. Vi kommer til å fortelle deg om de beste keratin hårmaskene som endelig kommer til å gjøre at du får lønn for strevet – ingen flere bortkastede forsøk på å gjenopplive håret ditt. Prøv en effektiv behandling som faktisk virker. Finn ut hvilke keratinmasker man bør merke seg!

Keratin hårmasker: Hvilke er de beste? Anmeldelser av topp-produkter

1. NANOIL KERATIN HAIR MASK

NANOIL KERATIN HAIR MASK

Den beste hårmasken for skadet hår som kan brukes hjemme! Hvordan kan vi vite dette? Vi har lest anmeldelser og kommentarer på hvor effektiv den er. Tusenvis av kvinner elsker Nanoil Keratin Mask fordi den faktisk virker! I tillegg er den lett og tynger ikke håret, slik at håret etterlates glødende, sterkt og med en herlig lukt.

Ingrediensene er nøkkelen til suksessen for denne masken. Nanoil Keratin Hair Mask inneholder hydrolysert keratin, som er det mest effektive proteinet for håret! Formelen inneholder også pro-vitamin B5 som er helt essensielt for sunt, vakkert hår. Panthenol fremmer reparasjonsprosessen ved at den intensiverer keratinets effekt, men det har også en annen egenskap, nemlig at den gjør håret vakrere fra aller første bruk, slik at håret blir enklere å gre, mykere og mer elastisk. Sunt og vakkert hår fra rot til spiss blir resultatet!

Bra pris, mye innhold (300 ml) og hjemlevering er noen av tingene som gjør at vi liker Nanoil Mask enda bedre. Du finner den på www.nanoil.no.

2. PHYTO PHYTOKÉRATINE EXTRÊME EXCEPTIONAL MASK

Det finnes folk som tror de er nødt til å betale i dyre dommer for å få et effektivt produkt. Her er en overraskelse for akkurat de: Phytokeratine Extreme Exceptional Mask.

Denne keratinmasken er laget for å reparere skadet hår. Formelen fortjener oppmerksomhet fordi den passer til skadet og tørt hår, i tillegg til hår som er skjørt og splittes lett. I tillegg til plantekeratin (vegansk), inneholder den peonekstrakt, sapotesmør og baobabolje som etterlater håret glansfult, sterkt og uten frizz. Masken gjør håret mer beskyttet mot skader og statisk elektrisitet. Den høye prisen og den relativt lille innpakningen kan derimot virke avskrekkende for noen kvinner. 

3. LANZA KERATIN HAIR MASK

Denne hårmasken på 200 ml er ganske dyr, men om du har skadet hår og er klar til å betale litt ekstra kommer du til å sette pris på denne blandingen av keratin og naturlige oljer.

Lanza Keratin Healing Oil må brukes over tid for at den skal gi effekt, men da er den også er svært effektiv for å beskytte håret mot skade og ytre påvirkninger. Bruk den regelmessig, så vil håret ditt se bedre ut etter en stund. Denne masken kombinerer keratin med naturlige oljer for å revitalisere og gi næring til håret. Selv om den ikke virker intensivt gir masken fuktighet til håret og kan brukes av alle hårtyper. 

4. VALMONT HAIR RECOVERING KERATIN MASK

Denne 200 ml-flasken med Valmont hårmaske er perfekt for svært skadet, overbehandlet hår (etter retting, farging, permanent eller bleking). Den er svært dyr, men anbefales også av frisører. Masken temmer og glatter håret fra første bruk. For den reparerende effekten må man ha litt mer tålmodighet.

Om du bruker den regelmessig kan du forvente friskt og forynget hår. Produsenten lover at kun tre minutter er nok for å mykgjøre og glatte håret. Er det noen som melder seg frivillig for å se om det stemmer? På grunn av prisen burde du nok vente til produktet er på tilbud, eller velge en annen maske som også har fått gode tilbakemeldinger. 

5. GOLDWELL KERASILK RECONSTRUCT HAIR MASK

En intensiv reparerende effekt veier opp for at krukken er ganske liten (200 ml til en høy pris). Goldwell Keratin Mask er laget for svært tørt, bleket eller overbehandlet hår. Produktet er tykt, gir fuktighet til selv svært stritt og tørt hår, og etterlater et lett, oljete belegg på overflaten.

Denne masken bevarer fuktigheten i håret og beskytter mot tørrhet og skade på grunn av varmebehandling eller mekaniske skader. Det lukker hårfibrene i porøst hår og motvirker statisk og bruset hår. Om håret ditt er svært skadet og du ikke klarer å få kontroll på det, så kan det være en god idé å velge denne Goldwell-masken.