Anti-Rødhetsserum til Ansiktet fra Nanoil: Kvitt deg med Hudirritasjoner En gang for Alle!

Rosaceautsatt hud har ofte med genetisk sårbarhet å gjøre, men den daglige hudpleierutinen vår kan gjøre tilstanden mye bedre, eller forverre den. Om du ønsker å kvitte deg med edderkoppårene og rødheten for godt må du prøve ut Nanoils serum, som ble laget spesielt for å behandle ødelagte blodkapillærer og sensitiv hud.

Rosaceautsatt hud er hud som er rød, har synlige blodårer i ansiktet og som er supersensitiv ovenfor alle utenforliggende faktorer. Bare det å spise en sterkt krydret suppe kan forverre tilstanden umiddelbart. Det er derfor de som har slik sensitiv hud hele tiden er ute etter et produkt som kan forbedre den og gi umiddelbar lindring. Vi anbefaler dem å prøve Nanoilserumet, som er populært blant kosmetologer, dermatologer og kvinner over hele verden.

Hvem bør definitivt vurdere å skaffe seg dette serumet?

Selv om serumet er laget spesielt for de med rosaceautsatt hud, er det også et fantastisk valg for sensitiv, moden eller akneplaget hud. Nanoil Anti-Redness Serum gir lindring til alle typer hud som lider av irritasjon eller rødhet, så det er et lurt produkt å ha i sminkevesken. Det er også trygt å bruke uansett hvor gammel du er.

Nanoil beste ansiktsserum mot rødhet

Hvilken effekt har det på irritert hud?

Det lindrer huden med en gang. Fantastiske komponenter er årsaken bak dette. Lindenekstrakt gir umiddelbar lindring og mykhet. En annen ingrediens som kalles sypresskjegleekstrakt reduserer inflammasjon og motvirker videre infeksjoner. Kastanjetreekstrakt vil på den andre siden penetrere overflatelaget i huden og lukke blodårene, som reduserer risikoen for at blodkar sprekker. En ekstrakt fra Boerhavia Diffusaroten er fantastisk på å beskytte huden mot utenforliggende angripere. Biosakkaridgummi-1 er en superviktig ingrediens som har som formål å tilføre fuktighet og lindre irritert hud.

Som du kan se er disse ingrediensene perfekt kombinert og forbedrer huden både fra utsiden og innsiden. Med dette serumet blir du kvitt hudirritasjonene en gang for alle.

Hvordan brukes Nanoils Anti-Redness Serum?

Dette serumet kan brukes morgen eller kveld, til og med to ganger dagen. Fordi det ikke inneholder fotosensitive ingredienser, kan det brukes i alle sesonger og temperaturer. Her får du vite hvordan du bruker det:

  1. Rengjør ansiktet med gele, skum eller såpe.
  2. Bruk en toner for å hjelpe med å aktivere hudens penetreringsevne.
  3. Vent til huden er helt tørr for bedre absorberingsevnen.
  4. Påfør serumet: 3-4 dråper direkte i ansiktet, glatt det utover med fingrene.
  5. Påfør fuktighetskrem: når huden er ferdig absorbert (etter et par minutter) følger du på med fuktighetskrem for å holde på vann og aktivere serumet i huden.

Husk på:

Ikke hopp over huden på nakken og brystet – den er enda tynnere enn huden i ansiktet, og trenger derfor også forbedring med gode produkter.

Hvor lang tid tar det før serumet har effekt?

Lindring og beroligende effekt for irritert hud får man med en gang, men det finnes enda flere fordeler! Nanoil Anti-Redness Face Serum:

  • er en kraftfull antioksidant som bremser hudens aldringsprosess
  • gjør huden mindre sensitiv
  • beskytter mot alle utenforliggende forhold
  • holder huden fuktig og motvirker tørrhet

Disse effektene tar litt lenger tid på å utvikle seg, men vi mener de er verdt å vente på. Om du bruker Nanoilserumet hver dag, vil du kunne kvitte deg med hudirritasjonene en gang for alle, og oppnå et sunnere og vakrere ansikt!

Hvor kan man kjøpe det?

Du kan lese mer om Nanoilserumet og bestille på merkets offisielle butikk via www.nanoil.no. Bare skynd deg, for merket vokser i popularitet og blir raskt utsolgt.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *