Hvordan gjør du sminke for kvelden?

Make-up for kvelden bør være stilig, elegant og sexy samtidig. At utseende er perfekt for slike anledninger som bryllup, Proms, eller brede partier i Soho. Følg noen enkle triks og være din personlige make-up artist.

MakeUpNight2

Før komme ned til make-up art, trenger du å vite noen grunnleggende regler. Det er meget viktig å fremstille den første huden. Fukte det med lys krem eller en lotion og vente til den er helt absorbert. På toppen av det, kan du også bruke en ansiktsløft premier som er bundet til å holde sminken på plass for hele dagen. Looken for kvelden er mer dristig og sterkere enn make-up som du kan ha på kontoret. I tillegg vil mer innstilling pudder og sterkere øyne ser flatterende i sterkt kunstig lys. Avhengig av anledning, kan du bruke falske vipper eller litt glitter på kinnene. Til slutt, forme ansiktet med solpudder og en rouge. Ikke glem leppene. Hvis du aksent øynene, bør leppene være naken. Hvis du ikke bruker tunge øye make-up, gjør trutmunn levende og saftig.

Er rekkefølgen viktig? Ja. Fuktighetskrem og foundation gå først. Deretter concealer eventuelle hud feil, og sette alt med presset pudder. Deretter er det tid for en rouge, solpudder, og highlighter. Den beste kvelden øye make-up er røykfylt øyet en. Den lyseste skyggen gjelde i midten av din øvre øyelokk. Bruk mørkere farge i øyet press. Deretter trekker den svarte linjen bare på vippekanten for å legge litt dybde til øynene dine. Mørk mascara og falske vippene vil fullføre utseendet. Lepper bør alltid fuktet med leppepomade før du legger noen form for leppestift på. På denne måten kan være sikker på at vil leppestiften ikke tørker ut og at fargen vil vare lenger. Legg en bit av glans på den midtre delen av lepper, for å gjøre dem vises større.

Du kan bruke spesiell setting spray som vil holde din make-up for hele natten om nødvendig. Det er spesielt lurt hvis været er varmt og fuktig, og når du er mer sannsynlig å svette.

Din make-up er ferdig. Ha det gøy!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *