Hvilken er vår mest anbefalte brynsblyant? VÅRE TOPPVALG

Hvilken er vår mest anbefalte brynsblyant? VÅRE TOPPVALG
Vanskelig å finne den beste øyenbrynsblyanten? Hvilken av dem er mest anbefalt? Det er verdt å sjekke ut rangeringen nedenfor for å begynne å investere i en blyant av høyeste kvalitet, med langvarig holdevne og effekter. Den beste øyenbrynsblyanten finnes der ute, og den bare venter på å bli din!

Hva slags effekter kan en brynssminkeblyant forventes å ha?

  • flerbrukbar,
  • hele brynssminken kan gjennomføres med den,
  • tegner opp ekstra hår,
  • former fram riktig øyenbrynsfasong,
  • utrolig presis og brukervennlig,
  • liten, lettvektig og kan passe i håndvesken.

De mest anbefalte øyenbrynsblyantene. Våre TOPPVALG

1. Nanobrow Eyebrow Pencil – den beste brynsblyanten

Drømmeaktig brynsblyant! Fantastiske farger, myk konsistens, glir enkelt over huden og leverer fenomenal sminkeeffekt med presisjon. Den er et ofte utvalgt produkt som verdsettes både av vanlige forbrukere og profesjonelle brynssminkeartister. Den utgis i fire vakkert raffinerte farger. De nøytrale fargene vil appellere til de av oss med kald- og varmtonet hud. Den ultratynne tuppen vil gjøre deg til en ekspert på å tegne opp ekstra, bittesmå hår som kamuflerer hårtomme områder. Formuleringen er utrolig effektiv, men hva med prisen? Brilliant! Vi har ingenting å klage over, så vi kan erklære av hele vårt hjerte at Nanobrow Eyebrow Pencil er den aller beste brynsblyanten!

Offisiell nettside: www.nanobrow.no

2. Anastasia Beverly Hills Brow Wiz

Dette er ikke den aller høyest rangerte blyanten på rangeringen vår, men den er… nesten perfekt! Hvordan kan den ikke være det når den var et av de aller første uttrekkbare blyantene utstyrt med en børste – som attpåtil ble laget av den berømte Anastasia Soare, en godt kjent kosmetikkprodusent. Denne brynsblyanten anbefales av profesjonelle brynsstylister: de liker den fordi den utgis i hele 12 farger. Produktet som ble lansert av «brynsdronningen» er en enkel måte å oppnå vakker sminke på. Den vil lamslå deg med pigmenteringen, den fantastiske mykheten og de langvarige resultatene sine. Brynssminke som gjennomføres med Brow Wiz vil definitivt se presis og profesjonell ut. Det er bare synd at den er så dyr.

3. Fenty Beauty Brow MVP Ultra Fine Brow Pencil & Styler

Fenty Beauty er Rihannas store lidenskap og stolthet. Produktene hennes fortjener en høy plass på rangeringen vår, da de definitivt er av høyeste kvalitet. Ultra Fine Brow Pencil & Styler blyanten er velkjent og anbefales ofte, siden den ble lansert av en musikkstjerne. Derimot finnes det viktigere ting å tenke over enn populariteten hennes. Kanskje dette ikke er den beste brynsblyanten på rangeringen vår (prisen er en diskvalifiserende egenskap), men den har fortsatt mange fordeler, som et utrolig stort utvalg farger (det finnes 14 fargevalg totalt) og en formulering som er vannfast og langvarig. Den er utstyrt med en uvanlig børste: den har ingenting med en spole å gjøre. Formen skal visstnok gjøre blanding av produktet enklere. Er den virkelig bedre og mer revolusjonær? Dette handler mest om smak og behag.

4. CLINIQUE Quickliner For Brows

Dette er en god øyenbrynsblyant som kan brukes av de med svært sensitiv hud som lett blir irritert. Produktet lar deg tegne opp supertynne linjer mens det gode pigmentet hjelper med å skape et vakkert og framhevet utseende. Den er ikke det vanligste valget, som er synd, for effektene er faktisk ganske fine. Fargene blyanten utgis i lager omriss av og definerer brynene ganske bra. Den behagelige formuleringen opprettholder det feilfrie brynsutseendet og holder dem i god stand hele dagen lang. Den trenger heller ikke å spisses – akkurat som de forrige alternativene.

5. Benefit Cosmetics Precisely, My Brow Pencil

Benefit er en designerbrynsblyant som gikk viralt på sosiale medier. Produktene fra Benefit har fått rykte på seg for ganske høy kvalitet og tilfredsstillende sminkeresultater. Denne brynsblyanten har funnet veien inn i rangeringen vår fordi den er veldig langvarig og vannfast. Produsenten mener at den kan overleve på huden i opp til 36 timer… Vi tror dem, selv om vi ikke ønsker å unngå å fjerne sminken i så lang tid. Siden sminkefjerningen først ble nevnt – produktet er vanskelig å fjerne og du vil måtte gni huden din ganske hardt. En annen fordel er det store fargeutvalget. Blyanten er i tillegg veldig slitesterk: du trenger aldri å bekymre deg om at den brekker. Selv om det ikke er den beste brynsblyanten fortjener den en plass på rangeringen vår.

6. Urban Decay Brow Blade

Urban Decay er et merke som er berømt for de brilliante øyenskyggene sine – pallettene deres er godt kjent over hele verden. Er brynsblyanten deres også en kosmetikk-hit? Selv om den er på aller siste plass her er den utvilsomt behagelig å bruke: den veldig myke og litt kremede tuppen er unik! Husk derimot på at du ikke bør trykke for hardt mot huden, fordi tuppen da har lett for å brekke av. Blyanten fra Urban Decay har en vannfast formulering, mens tuppen er så tynn at den tillater maksimal presisjon. Prisen kunne vært lavere, spesielt med tanke på at spissen ikke er så veldig lang… Interessant nok er blyanten utstyrt med en vanlig børste istedenfor en spole. Er dette nok til å blande linjene godt sammen? Enda en sak om smak og behag.