Ombre frisyre – steg for steg.

Voks hårfjerning er en av de semi-permanente metoder som gjør det mulig å eliminere uønsket hår fra kroppen. Den store fordelen med denne forskjønnende behandling, kan det brukes uavhengig av alder, kjønn og en del av et organ hvor vi ønsker å bli kvitt hår. Dessuten, er hudtype ikke et hinder under utfører voksing, men folk som har sensitiv eller allergisk hud må ta hensyn til potensialet irritasjoner vekst. Til tross for alle de positive sidene, må man huske på, og følg deretter, flere regler knyttet til voksing.

OmbreHowItsDo

Først av alt, rensing og peeling. Det er viktig, for å avfette kropp eller ansikt hud, rense det og eksfoliere før voksing. På denne måten vil du eliminere alle urenheter i form av døde hudceller, støv og skitt som har samlet seg på kroppen i løpet av dagen. Dernest, lettelser. Etter voks hårfjerningsbehandling, kan kroppen hud samt ansikt hud være sterkt irritert. Alle de ubehagelige hudreaksjoner kan lindres med fuktighetsgivende balsam eller aloe olje anvendelse. Ganske ofte, er det sett av voks strimler solgt sammen med spesiell rødhet og tørrhet i huden lindrende krem. For det tredje, regularitet. I de fleste tilfeller bør voksing bli slengt hver tredje eller fjerde uke. Selvsagt kan de forskjønn behandlingen utføres oftere enn det, hvis det er nødvendig. Viktig å realisere, varer den ønskede effekten lenger for mennesker som har lyst hår. Følgelig er svart og tykt hår er mer motstandsdyktig mot fjerning av hår, og som et resultat av mennesker som har denne type hår må gjenta voksing oftere.

Dessverre , det er noen kontraindikasjoner forbundet med voksing. For å demonstrere, er folk som lider av utvidede kapillærer , åreknuter eller voks allergi rådes til å trekke seg fra denne typen hårfjerningsbehandling. Videre follicles betennelser, eksem eller kviser er nok et hinder for voksing. Dessuten er det forbudt å utføre denne forskjønnende behandling rett etter lang eksponering for solen.

Hvordan kan du unngå å gjøre feil mens du vokser? Selvfølgelig, hvis du ikke sjekke temperaturen på voks på håndleddet først, kan du oppleve smertefulle brannsår. Problemet i seg selv kan også være forbundet med bruken av voks strimler. I en sak, er stripen ikke har levd tett til hver og uønsket hår, derfor må du gjenta fjerning. Resultater? Epidermis skade, rask voks forbruk og bortkastet tid. Samtidig bør voks strimler bli dratt mot hårvekst retning. Du fjerner håret sammen med sine røtter på grunn av dette. Et annet viktig punkt å nevne, mens ripping voks stripe, husk å stramme huden. Feilaktig voks stripe fjerning kan føre, for eksempel for å blåmerker formasjon. Ikke glem også å bruke en fuktighetsgivende balsam eller lindrende olje etter voksing er gjort. Det er svært viktig å belegge din hud med lindrende stoffer etterpå.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *