Hvordan velge den perfekte maskaraen? Sjekk ut disse produktene!

Maskara er en av de grunnleggende sminkeproduktene som tusenvis av kvinner bruker hver dag. Det er ikke til å legge skjul på at den bringer frem det fulle potensialet til blikket ditt og fremhever de naturlige vippene dine. Men så kan man lure, hvordan velger man egentlig den perfekte maskaraen? Og hvilke produkter bør man bruke?

Hvordan velge den perfekte maskaraen? Her er våre tips!

Den beste maskaraen skal alltid virke effektivt. Du bør derfor huske på at det er mange produkter som kan være vidt forskjellige når det kommer til effektene de skal gi. Du kan velge mellom:

  • en forlengende maskara;
  • en volummaskara;
  • en krøllende maskara.

Selvfølgelig er det best om alle disse egenskapene kan inngå i et enkelt produkt. Samtidig bør du spesifisere forventningene dine og sjekke hva tilstanden til vippene dine er dersom du vil finne den beste maskaraen:

  • er de korte og nesten usynlige?
  • er de ganske rette og stive?
  • er de tynne og mangler volum?

Ved å svare på spørsmålene over, vil du vite nøyaktig hav du trenger mest i vippesminken din. Andre ting, som holdbarheten til produktet eller børsten, avhenger av det aktuelle merket.

Maskaraer som faktisk fungerer!

Enhver kvinne vil møte på noen utfordringer når hun skal velge en maskara. Selvfølgelig kan det være vanskelig å finne den perfekte når det stadig dukker opp nye produkter på markedet. Men det viser seg at det er flere maskaraen som faktisk fungerer!

1. Nanolash Mascara

perfekte maskaraen

Maskaraen fra Nanolash forblir lederen innen øyesminke. Det er et førsteklasses produkt som raskt har blit anerkjent av kvinner verden over. Brukere er tydelige på at vippesminken deres har vært utrolig enkel!

Nanolash-maskaraen er et produkt som er utstyrt med en perfekt børste. Den er laget av silikon og har en flott form. Dette sikrer av hvert vippehår vil være perfekt separert og jevnt dekket med produkt. I tillegg setter brukerne stor pris på holdbarheten til denne maskaraen, som ikke flaker av i løpet av dagen.

Det finnes to varianter av maskaraen som du kan velge mellom på merkets nettside:

Dette betyr at enhver kvinne kan velge produktet som imøtekommer hennes behov perfekt.

2. Lashcode Mascara

Lashcode Mascara er et annet produkt som er verdt å sjekke ut. Det er en maskara som gir både lengde og volum. Denne maskaraen er like populær blant kvinner og får mange positive anmeldelser.

La oss starte med det faktum at Lashcode Mascara har en perfekt silikonbørste. Den separerer vippene vakkert og etterlater ingen klumper på dem. En annen fordel er at Lashcode-maskaraen tåler høyere temperaturer. Bruker rapporterer ikke at produktet flekker, klumper eller flaker av, selv etter en hel dag.

3. Clinique Naturally Glossy Mascara

Clinique Naturally Glossy er en maskara som skal gjøre vippene betydelig lengre og tykkere. Bruker visesr til at de har fått ønsket effekt allerede etter første gang de bruker produktet. En annen fordel er at denne maskaraen har en fluffy og vel-designet kost. Den lar deg enkelt dekke selv de korte vippene i øyekroken.

Dessverre er problemet med Clinique Naturally Glossy Mascara holdbarheten. Brukere sier at de får rester av produktet på øyelokkene mot slutten av dagen. Den flaker også av etter noen timer.

4. Bobbi Brown Extreme Party Mascara

Bobbi Brown Extreme Party Mascara er også et forlengende produkt. Samtidig fpr man effekten av lengre vipper først etter et andre lag maskara. I dette tilfellet er den ganske flytende konsistensen til Bobbi Brown Extreme Party Mascara også den største ulempen, siden den bruker lang tid på å tørke.

Kosten er ganske godt formet. De med hengende øyelokk kan også bruke den. Holdbarheten til produktet er ganske gjennomsnittlig. Dessverre har denne maskaraen en tendens til å flake av og flekke, spesielt ved høyere temperaturer.

Det er slutten på vår TOPP 4 rangering av produkter som skiller seg ut fra resten. Nanolash-maskaraen fortsetter å være på toppen, siden den gir utmerket kvalitet og holdbarhet. Du kan teste de utvalgte maskaraene selv og se om de matcher behovene dine.