Ghasel Maltese Honey Body Cream. Se hvordan det virker!

Er du ute etter et ekstremt hydrerende hudprodukt? Ghasel Maltese Honey Body Cream forebygger tørrhet i 24 timer, og regelmessig bruk styrker hudens beskyttende barriere.

Honningbaserte produkter viser hydrerende, nærende og regenererende egenskaper. De biostimulerende egenskapene forbedrer utseendet og tilstanden til selv den tørreste huden.

Se hvordan Maltese Honey Body Cream virker

Den unike Ghasel-kremen og den svake honningduften gir lindring og maksimal komfort. Formelen er rik på vitaminer og lett samtidig, noe som lar den beskytte overhuden mot skader, forhindrer imperfeksjoner, samt appelsinhud og strekkmerker.

Honningpleien til Ghasel er slutten på beskymringene dine om at huden vil miste fasthet og elastisitet. Kraftige antioksidanter kombinert med naturlige planteekstrakter, vitaminer og mineraler skaper en solid mengde næring for sliten, matt hud.

Den lette Ghasel-kremen etterlater ikke et fettaktig lag på hudens overflate. Derimot skaper den en usynlig barriere rundt kroppen din som beskytter mot solskader, UV-stråling og uheldige faktorer fra miljøet.

ghasel beste kroppskremer

Kraftige antioksidanter og vitaminer

Kremen er virkelig hydrerende og en bombe av næring for huden, og den tilpasser seg behovene til kroppen i enhver alder. Den styrker også den hydrolipide barrieren som forhindrer tap av fukt fra overhuden.

Den maltesiske honningens helbrendende egenskaper, høy beskyttelse mot tørrhet og eksterne faktorer er den virkelige grunnen til at Maltese Honey Body Cream er en unik krem som forhindrer at huden eldes, med utrolige resultater. Maltesisk honning har en unik fuktighetsgivende og nærende effekt, og beskjemper bakterier og reduserer inflammasjon. Å bli kvitt appelsinhud og strekkmerker, og å vedlikeholde et strålende utseende er ikke vanskelig med dette produktet!

  • Avokado-olje beskytter huden mot tørrhet ved å gi fuktighet døgnet rundt. Den regenererer selv den mest irriterte huden og støtter hudens fuktighetsregulering, samtidig som at det beskytter mot uheldige eksterne faktorer og tap av fuktighet. Oljen lindrer irritasjon og overflødig eksponering for stråling fra solen.
  • Vitaminer A og E, som er tilstede i Maltese Honey Body Cream, lysner pigmentering, sørger for langtidshydrering, fasthet og næring. Dette lar huden se ung og strålende ut. Disse ungdomsvitaminene jevner ut hudtonen, gir hudens elastisitet tilbake og beroliger sensitiv hud.

Ghasel Maltese Honey Body Cream

Du kan bruke det uansett alder, så lenge du trenger en ekstra dose fuktighet. Kremen vil utmerket pleie huden din og sørge for at du ikke behøver å beskymre deg for å miste hudens fasthet. En stor dose vitaminer, mineraler og aktive ingredienser gir følelsen av ekstrem fuktighet i lang tid.

Ghasel Maltese Honey Body Cream:

  • 24-timers fuktighet og næring for huden
  • gjør kroppen silkemyk og stram
  • jevn, sunn og vakker farge
  • maks brukervennlighet

Maltesisk honning og nøye utvalgte bestanddeler utgjør profesjonell kroppspleie av høyeste kvalitet for huden din. Maltese Honey Body Cream oppfyller alle dine behov og etterlater huden yngre og mer strålende enn noen gang.

Gå for en dag- og nattkrem fra Ghasel og fordyp deg i kraften til naturlig honningpleie!

Mer informasjon: ghasel.mt