Provoserende makeup, provoserende samling. Dr Irena Eris og hennes ProVoke serie.

ProVoke serien fra Dr Irena Eris for våren-sommeren 2015. Denne gangen omfatter kosmetisk serie på tre produkter av en multi-oppgave anvendelse. Lær om de generelle ProVoke kosmetikk.

I utgangspunktet er ProVoke kosmetikk produsert i elegante, hvite, små bokser lukke med et klikk. Den kjennetegn av samlingen er sitt brede spekter av anvendelser om likt hver av produktene. For å demonstrere, kan highlighter brukes som en øyenskygge, og våre lepper kan males med rouge. Vanligvis kosmetikk er å bli satt på våre øyelokk, kinn og lepper med en makeup børste, (dessverre ingen vedlagt) eller bare med en fingertupp. Hvilken kosmetikk spesielt er komponenter av ProVoke serien fra Dr Irena Eris?

Eye & Cheek ProVokeDen første er et øye og kinn pudder. Dette kosmetiske trykkes og anordnet i form av en rosett. Hver av de nyanser kan brukes separat, bruke som øyenskygge eller sammen som kinnet pudder. Rosetten er sammensatt av tre farger: lys rosa, oransje og kremhvitt. Som en konsekvens gir dette paletten huden frisk og lett blakket utseende. Den spesielle, ultra-ren formel gir hudfarge med utjevning. Videre kapasiteten på rosett for Eye & Cheek provosere tilsvarer åtte gram.

TeaRosesDen andre komponenten i provosere linjen er øyenskygge og rouge koblet sammen. I esken finner vi en kosmetisk formet i en haug med små roser fra Tea Rose farge. Selvsagt kan vi bruke det på øyelokkene oppnå naken stil effekt eller vi kan sette den på kinnene som rouge modellering ansiktet. Dessuten, kan dette produktet påføres begge, i en tørr og våt måte. Endelig har denne Dr Irena Eris produkt fikk lys, pudderaktig konsistens, er lett å påføre og holder for lange timer.

 

TeaRoseDet siste produktet fra ProVoke linjen er øyenskygge og highlighter pakket i en eske. Ved første øyekast, er det ganske like i utseendet til den ovenfor nevnte kosmetiske. Hva er mer, er det bare tilgjengelig i Champagne Rose farge. Når det kommer til sin anvendelse, kan den brukes både som øyenskygge og highlighter for å lyse kinnene eller i henhold øyenbryn området opp. Dessuten kan den brukes i en tørr og våt måte. Igjen, i forhold til de ovennevnte ProVoke kosmetikk, dette produktet er også lett å påføre og har fått pudderlignende formel.

Tea Rose og Champagne Rose kosmetikk består av 4 gram hver.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *