Sminke uten verktøy – Den nye hitten

Har du noen gang prøvd å sminke uten hjelp av noen Skjønnhet svamp, pensler og selv de øyenskygger? Det er ikke så vanskelig som det virker. Hold lesing for å finne ut mer.

Vi er i en konstant rush. Vi har ikke tid til å spise skikkelig frokost, for ikke å nevne perfeksjonere morgen sminke. I motsetning til hva de fleste kvinner tror, ​​kan flott sminke lages på bare 3 minutter. Hvordan det dette mulig?

Du må innse at vi må følge noen kleskode regler når du går til jobb eller skole. Iført falske vipper eller glitrende leppestift kan bli oppfattet som altfor fet og feil. For det første gjelder BB krem ​​eller en fuktighetskrem i ansiktet ditt. Pass på, du dekke alle tørre områder, inkludert kinnene og rundt neseborene. På denne måten vil din foundation vare lenger, og det vil ikke flasse i løpet av dagen. Deretter bruker du full dekning concealer for å dekke alle hud misfarging. Pass på at du legger en sjenerøs mengde av denne skjønnheten produktet under øynene for å dekke de grå sirkler. Du kan bruke foundation, men bare i de områdene som som har ujevn hudtone. Du trenger ikke en pensel; bruke fingrene. Du vil bli overrasket over hvor godt du kan blande produktet inn i huden din. Trykk stiftelsen i små slag for å få airbrush effekt. Du kan bruke øyet fremste direkte på leppene for å låse fuktighet og intensivere fargen på leppestiften. Hvis du ikke bære tunge øye make-up, kan du fremheve dine lepper og kinn. Påfør en liten mengde av rouge på epler av kinnene. Igjen, kan du bruke fingrene. Ikke gni, bare trykk det forsiktig. Hvis du ønsker, kan du også bruke samme produkt på leppene og i de ytre hjørnene av øvre øyelokk. På denne måten vil ditt utseende være balansert og harmonisert. Det er ikke noe verre enn leppestift som kolliderer med skyggen av rouge. Ikke glem å påføre et tynt lag med klassisk, sort mascara på bunnen og nedre vippene. Denne typen make-up tar bare et par minutter; det er enkelt og veldig smigrende.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *