Møt de 5 Bestselgende Brynsgeleene!

Brynsgele er en skikkelig multitasker blant brynsprodukter. Ikke bare holder den hele brynssminken din på plass, den former også brynsbuene, tilfører volum og fyller inn tomrom. Den gjennomsiktige eller fargede versjonen som matches hårfargen på dine naturlige bryn kan gjøre underverker. På kun et par børstestrøk kan du oppnå fortryllende brynslooks. Denne brynssminketeknikken gir deg effekten av fluffy, definerte og naturlig-utseende brynsbuer. En god brynsgele kan erstatte brynsvoks, såpe, mascara og til og med… øyenbrynslaminering!

Hvilken brynsgele bør vi velge? Oppdag de topp 5 alternativene for de beste brynsgeleene ifølge brukerne på internett.

1. NANOBROW LAMINATION GEL

➜ Formula: lettvektig og geleaktig, beriket med ricinusolje
➜ Fargevalg: Gjennomsiktig, Beige, Brun, Svart
➜ Fordeler: 24-timer lang effekt, vannfast, pleiende egenskaper, laminert brynseffekt, flott ytelsesevne, kamuflerte tomrom, brukervennlig forpakning, silikonspoleapplikator.

Den uslåelige nummer 1 – den unike Nanobrow Lamination gel. Denne lettvektige formuleringen løfter, fyldiggjør, former og holder brynene på plass for et naturlig utseende. Den langvarige, geleaktige formuleringen tilbyr 24-timer-lang varighet uten behov for oppfriskninger. Den raffinerte spolen fyller brynene jevnt inn med farge. Den lille størrelsen lar deg påføre akkurat riktig mengde produkt og når hvert eneste brynshår. Nanobrow Eyebrow Gel glir på uten problemer og etterlater ingen streker eller kliss. Den fortykker og utfyller brynene synlig. Dette er det første produktet av sitt slag som er i stand til å erstatte brynslamineringen, ved å levere en fortryllende lik effekt. Den gjør at brynene ser innfylte, løftede og glansfylte ut – akkurat som etter en profesjonell behandling. Den lager heller ingen usmakelig «skorpe» på brynene. Formuleringen overbelaster ikke de skjøre brynshårene heller. Den gir deg en skånsom og likevel kraftig holdevne på kun ett børstestrøk.

Mer informasjon kan finnes på den offisielle nettsiden – nanobrow.no

2. BOBBI BROWN NATURAL BROW SHAPER

➜ Formulering: en lettvektig og fuktighetsgivende formulering beriket med ricinus- og kokosoljer.
➜ Fargevalg: Gjennomsiktig, Kommunegrå, Blond, Varm Brun, Nøytral Brun, Mahogni, Espresso, Myk Svart
➜ Fordeler: 24-timervarig effekt, vannfast, lettvektig konsistens, pleiende egenskaper, flott til brynsforming, kjegleformet spolebørste.

Bobbi Brown Natural Brow Shaper er et av de mest populære brynsgeleene på markedet. Den elskes av kvinner over hele verden på grunn av den fantastiske effekten den tilbyr. Åtte naturlige fargevalg lar deg velge den som passer trekkene dine perfekt. Brynsgeleen fra Bobbi Brown fremhever brynsbuene dine effektivt og former brynshårene, som gir dem et naturlig fyldig utseende. Formuleringen tilsatt naturlige ingredienser – inkludert ricinus- og kokosolje – nærer og tilfører fuktighet til brynene. Det næringsrike Brow Conditioning Complex forbedrer svake bryn. Den følger med en liten, ovalformet børste.

3. GLOSSIER BOY BROW 

➜ Formulering: en kremet formulering beriket med oljesyre, lecitin og kollagen; parfymefri og alkoholfri
➜ Fargevalg: gjennomsiktig, blond, mørkebrun, brun, svart
➜ Fordeler: kremet konsistens, brukervennlig forpakning, pleiende egenskaper, naturlige ingredienser

Boy Brow geleen fra Glossier har blitt et ikonisk brynsprodukt. Det elskes av minimalister og fans av ‘no makeup makeup’ trenden. Dette er ikke bare som følge av den bemerkelsesverdige ytelsesevnen, men også den kremede konsistensen og det flotte designet. Den gir oss et resultat uten kliss og etterlater brynene myke og fleksible. De naturlige vokstypene holder brynene på plass uten «skorpete» resultat. Den tilbyr dristige brynslooks som varer hele dagen. Ulempen er at den gjennomsiktige geleen ser hvit ut og blir gjennomsiktig først etter riktig påføring.

4. REVITALASH HI-DEF BROW GEL

➜ Formulering: nærende, beriket med myke, fleksible polymere og lecitin, parabenfri, hypoallergen
➜ Fargevalg: Gjennomsiktig, Lys, Mørk.
➜ Fordeler: vannfast, dobbeltsidig børste, naturlige ingredienser, pleiende, flott til forming av bryn, kjegleformet spolebørste.

Revitalash Hi-Def Brow Gel stylende og fargende gele hjelper med å style, forme og holde øyenbrynene dine på plass i den daglige sminkerutinen din. Den følger med en praktisk, dobbeltsidig applikator med børste som skiller brynshårene, og en mer tradisjonell børste til påføring av produkt. Ulempen er det begrensede fargeutvalget; Brynsgeleen fra Revitalash utgis i 3 farger – gjennomsiktig, lys og mørkebrun. Formuleringen med nærende ingredienser styrker og forbedrer utseendet og tilstanden på brynene.

5. TOO FACED BROW WIG EYEBROW GEL

➜ Formulering: geleformulering tilsatt mikrofibre for å fortykke brynene
➜ Fargevalg: Naturlig Blond, Beige, Middels Brun, Mørkebrun
➜ Fordeler: fortykkende mikrofibre, liten spolebørste, brukervennlig forpakning, kamuflerer tomrom.

Too Faced Brow Wig Eyebrow Gel er det siste produktet på oversikten vår. Et flott produkt for de som har tynne øyenbryn med synlige skavanker. Formuleringen tilsatt bittesmå mikrofibre fester seg på brynshårene og huden, som fyller inn tomrom og fortykker brynene visuelt. Den tilfører fantastisk volum og fyller inn sparsommelig hårdekte områder. Den fungerer akkurat som «brynsforlenger på tube». Brow Wig Eyebrow Gel former, fortykker, definerer og holder brynene på plass for en skikkelig wow-effekt.