TOPP 3 øyenbrynsmaskaraer. Våre anbefalinger!

Er du lei av å legge sminken din med pomader, puddere eller øyenbrynspenner? Velg en øyenbrynsmaskara! Øyenbrynsmaskara ligner på en vanlig maskara for øyenbrynene, men har en annen konsistens. Hvordan skal du velge den beste når det er så mange tilgjengelig på markedet i dag? For å gjøre valget ditt enklere har vi samlet de beste maskaraene som du bør merke deg.

TOPP 3 ØYENBRYNSMASKARAER

Nummer 1. Nanobrow Shape Mascara

Drømmer du om den perfekte looken til enhver anledning? Du kunne ikke ha kommet til et bedre sted. Nanobrow Shape Mascara er vårt førstevalg og en overlegen favoritt på skjønnhetsmarkedet. Nanobrowmaskaraen kamuflerer tomrom og tynne områder og gir et tredimensjonelt resultat. Den etterlater brynene tykke og voluminøse, samtidig som at du får en svært naturlig finish. Den er tilgjengelig i 3 myke nyanser som lett vil matche trekkene dine. Denne øyenbrynsmaskaraen holder brynene dine på plass og gir dem ønsket fasong hele dagen. Den næringsrike formelen med silika pleier øyenbrynene dine og gjør dem myke og sterke. Dette lar dem se flotte ut selv uten sminke! Fra nå av kommer den daglige sminkerutinen din kun til å ta et øyeblikk og likevel se spektakulær ut hver gang! Perfekte øyenbryn er et must! Den raffinerte spiralbørsten former og temmer øyenbrynene perfekt, og den behagelige konsistensen dekker raskt hvert eneste øyenbrynshår, samtidig som at den gir en klumpfri finish. Den holder seg i opptil 24 timer og beskytter i tillegg brynene fra skader. Den fungerer utmerket for både de som har tynne og smale øyenbryn og de som har tykke og ustyrlige bryn. Øyenbrynsmaskaraen fra Nanobrow får fantastiske anmeldelser på nett. Kvinner gir den høye vurderinger for den lette formelen, enkle påføringen, den presise og ergonomiske børsten og selvfølgelig også for de spektakulære og langvarige resultatene. Øyenbrynssminke har aldri før vært så enkelt!

Nummer 2. Dior Diorshow On Set Brow

Dette er uten tvil en av de mest populære øyenbrynsmaskaraene. Formelen inneholder 90 % naturlige ingredienser. De nøye utvalgte ingrediensene pleier brynene og gir dem næring fra innsiden. Resultatet er at brynene dine alltid ser naturlig vakre ut. Velg en av de myke fargene for å forbløffe med fenomenal sminke hver dag. Øyenbrynsmaskaraen fra Dior er vannfast og holder i 24 timer. Formelen er beriket med mikrofiber, slik at øyenbrynene dine får maksimalt volum uten å ha en stiv finish. De nøytrale og universelle fargene fungerer på alle skjønnhetstyper. Det naturlige resultatet ser både vakkert og fenomenalt ut. Om du er en fan av minimalisme innen skjønnhet, kommer du til å elske «no-makeup»-effekten den gir. For lett definisjon starter du fra midten av brynet og beveger deg mot enden. Du er garantert spektakulære resultater!

Nummer 3. Kiko Eyebrow Fibers Colored Mascara

Den tintede øyenbrynsmaskaraen med ekstra fiber virker fantastisk for å forme og fylle ut brynene. Fra nå av kommer øyenbrynssminken din til å være en sann glede. Den fargede øyenbrynsmaskaraen fra Kiko gir en stilig glansfull effekt. Den gel-aktige formelen er enkel å påføre og klumpfri og den glir lett over brynene og fyller dem med en av de vakre naturlige fargene som passer for enhver kvinne. Den naturlig lette dekningsevnen og glansfulle resultatet tiltrekker seg mange fornøyde kjøpere verden over. Den lille koniske spiralbørsten sikrer jevn og presis påføring. Produktet er dermatologisk testet, så du kan være sikker på at det er helt trygt å bruke det. Det er en perfekt måte å få presist formede og definerte øyenbryn som holder seg plettfrie hele dagen. Kiko’s maskara gjør en god jobb på å kamuflere tomrom og tynne områder, samtidig som du får det ettertraktede tredimensjonelle resultatet.