Frukt Kraft. Bringebær eller Bjørnebær: Hvilken ansiktsolje skal du velge?

Naturlige oljer er middelet for alt. Høres klisjé ut? Sannsynligvis, men effekten deres er ikke så banal. Bortsett fra hår og kroppskondisjonering, gir oljer en svært gunstig effekt i ansiktet. Det er ikke noe annet ansiktsserum som kan måle seg med hva naturlige oljer er i stand til å gjøre. De kan fungere som sminke base eller som dag- / nattkrem. Dessuten, takket være naturlige oljer, kan du fjerne sminke, eller du kan bruke dem til å erstatte en leppepomade. Men hvordan vet du hvilken olje du trenger å kjøpe til ansiktet ditt? Det er tross alt mange slike produkter vi kan velge mellom. Sannheten er at oljene som er anerkjent for sin sterke nærende og revitaliserende virkning, hovedsakelig er oljene ekstrahert fra fruktfrø. I dag skal vi fokusere på to fruktoljer: bringebærfrøolje og bjørnebærfrøolje. Hvilken skal du velge for å kondisjonere ansiktet ditt med?

Blackberry Seed Oil: Egenskaper, Handling, Kommentarer

Først og fremst kan bjørnebærfrøolje fungere på alle mulige hudtyper. Dette er et kraftig kosmetikk produkt: den inneholder en rekke antioksidanter, vitamin C og E som er ansvarlige for å holde ansiktet ditt ungt. Den inneholder også betakaroten som roer ned hudens aldringsprosesser og beskytter mot epidermalt vanntap og jevner ut fargetonen i huden.

Bjørnebærfrøolje kan være nyttig, spesielt for behandling av couperose hudtype. Oljen forsterker og forsegler blodkar og jevner ut og forbedrer hudtonen. Den forhindrer også misfarging og rosacea. Denne naturlige fruktoljen tar seg også av problemer med pigmenteringen av huden.

En annen ting det er verdt å påpeke er at bjørnebærfrøolje kan være nyttig for behandling av hud som er fet og lider av kviser. Det balanserer talgproduksjonen og bekjemper fet hud. Men uten å etterlate huden dehydrert i motsetning til mange andre produkter av denne typen. På grunn av bjørnebærfrøolje blir hudens porer mindre synlige, huden blir jevnere og all kviser er endelig borte.

Olje ekstrahert fra bjørnebærfrø får mange positive tilbakemeldinger. Den regnes som en av de sterkeste antioksidanter når den påføres ansiktet ditt. Den kan tilsettes ansiktsmasker (den kan blandes med naturlige kosmetiske leire), blandes med urtevann eller kombineres med hyaluronsyre. Bjørnebærolje fungerer bra når den kombineres med andre naturlige oljer eller ansiktskremer.

Blackberry Seed Oil: Fordeler

 • gir et ekstra puff til anti-age produkter
 • balanserer talgproduksjon
 • bekjemper rosacea
 • tar seg av kviser
 • forsegler blodkar
 • opprettholder hydrering av huden
 • inneholder dyrebare vitaminer, fettsyrer og betakaroten
 • kan brukes på alle hudtyper, inkludert hud som er couperose

Raspberry Seed Oil: Egenskaper, Handling, Kommentarer

Bringebærfrøolje er litt lettere enn bjørnebæroljen. Takket være den lette formelen absorberes den veldig raskt inn i huden og passer perfekt til alle hudtyper. Spesielt kvinner med moden hudtype vil elske bringebærolje på grunn av den delikate løfteevnen oljen har. En naturlig bringebærfrøolje inneholder også en enorm dose vitaminer og antioksidanter. Når det påføres regelmessig forbedrer det tettheten i huden og reduserer fine linjer.

Den lette formelen gjør det til et perfekt produkt som kan brukes som serum før din daglige sminke. Det er verdt å innse at mennesker med fet hud kan nyte effekten av bringebærfrøolje fordi dette naturlige stoffet tar seg godt av overdreven talgproduksjon. Denne oljen skal også være et perfekt middel mot irritert hud; det kan til og med brukes til hud som er rammet av psoriasis og eksem. Bringebærolje beroliger huden, regenererer den og forhindrer i tillegg nye irritasjoner og skader. Sist men ikke minst har bringebærfrøolje en naturlig solkrem som beskytter huden mot overdreven soleksponering.

Hvis huden din er fet, har kviser, blir lett solbrent eller misfarges på grunn av solen, kan du bruke bringebærfrøolje for å eliminere disse skjønnhetsproblemene. Du bør også bruke oljen hvis du merker til de første fine linjene i ansiktet ditt.

Raspberry Seed Oil: Fordeler

 • inneholder EFA som tilhører omega-3 og omega-6-gruppen
 • er en kilde til ellaginsyre (antiseptisk virkning)
 • støtter produksjon av kollagen og elastisin
 • er en naturlig solkrem
 • inneholder en enorm mengde vitamin A og E
 • balanserer talgproduksjon
 • opprettholder fuktighet
 • løfter og reduserer synligheten av fine linjer

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *