Topp 6 rangerte øyenbrynspomader på skjønnhetsmarkedet

Øyenbrynspomade er et flott alternativ til øyenbrynsblyanter, geler, puddere eller maskaraer. Om du har lyst til å oppgradere øyenbrynssminken din, vil en øyenbrynspomade være den perfekte løsningen. Sjekk ut de beste øyenbrynspomadene tilgjengelige på skjønnhetsmarkedet nå.

Vi har laget denne listen over 6 listetoppende øyenbrynspomader spesielt til deg, slik at du kan lage perfekte looks for enhver anledning. Hvilken funker best?

DE 6 LISTETOPPENDE ØYENBRYNSPOMADENE PÅ SKJØNNHETSMARKEDET

Nummer 1. NANOBROW Eyebrow Pomade

nanobrow eyebrow pomade

Denne vannfaste pomaden har en myk konsistens og holder øyenbrynene dine på plass hele dagen uten å kjennes tung ut eller å ha en klebrig finish. Formelen gir økt glans og lar deg fylle ut brynene dine på et blunk. Den sikrer at du raskt kan lage drømmelookene dine og ha fantastiske, langvarige resultater. Nanobrow Eyebrow Pomade gir full kontroll over hvordan brynene dine ser ut. Den fløyelsaktige konsistensen lar deg til og med etterligne ekte øyenbrynshår. En tøff, men samtidig naturlig effekt av voluminøse øyenbryn? Du kan også få det til! Avhengig av anledningen kan du gjøre effekten mer intens, slik at du kan lage både dagligdagse og skarpere kveldslooker. Denne pomaden er akkurat passe tykk og kamuflerer alle tomrom, slik at du får en tredimensjonell finish. Det er en favoritt blant regelmessige kunder og makeup-artister over hele verden. Det kreves kun tre steg for å gi øyenbrynene dine en presis fasong. Plukk ganske enkelt opp litt produkt med en børste, tegn omrisset av brynene med tynne strøk og fyll dem lett med farge. Enkelt, ikke sant? Om effekten ble for sterk, kan du børste bort overflødig pomade med en spiralbørste. Denne pomaden er verdt å prøve siden den er en flott løsning for alle kvinner som ikke er fornøyde med hvordan øyenbrynene deres ser ut. Uansett om de er tynne og så vidt synlige eller tykke og ustyrlige, har denne Nanobrow-pomaden blitt laget med alle i tankene og er et godt valg for ethvert budsjett.

Mer informasjon kan finnes på den offisielle nettsiden: nanobrow.no

Nummer 2. Anastasia BH Dipbrow Pomade

Denne perfekt pigmenterte pomaden er tilgjengelig i intense, men naturlige nyanser. Den lar deg style øyenbrynene dine akkurat slik du ønsker uten at du trenger å gjøre touch-ups i løpet av dagen. Den dekker øyenbrynene dine jevnt med en av de nydelige nyansene og gir et sateng-aktig resultat. Den sikrer at du ikke lenger behøver å beskymre deg for hvordan øyenbrynene dine ser ut. Du kan være sikker på at de vil holde seg på plass i timevis. For å påføre produktet presist, bør du bruke den syntetiske børsten som brukes til kremede formler (inkludert). Start med en liten mengde produkt og børste hårene oppover, før du definerer den nedre kanten av øyenbrynet med den praktiske børsten. Blend produktet med en spiralbørste og børst så øyenbrynene nedover for å definere den øvre kanten av brynene. Etter kun noen få ganger  vil du være i stand til å bli din egen beste øyenbrynsstylist. Den vannfaste formelen holder seg i alle slags værforhold, slik at du har vakre bryn selv når det øser ned eller er veldig varmt. Den er litt dyrere, men utvilsomt et godt valg.

Nummer 3. WBco The Brow Pomade

Denne ekstremt naturlige øyenbrynspomaden gir en matt finish. Den definerer og fyller ut selv de mest ustyrlige og buskete øyenbrynene. Den er enkel å påføre – alt du behøver å gjøre er å dekke begge sidene av den praktiske kosten med produktet og å flate dem ut for å lage presise strøk. Få til den ettertraktede fasongen på brynene dine og nyt den spektakulære looken din dagen lang. Denne pomaden sikrer at du kan lage presist definerte og utfylte øyenbryn. Kosten separerer øyenbrynshårene presist og når selv de aller minste hårene. Dette kremede produktet etterligner ekte hårstrå veldig godt, slik at du får et naturlig resultat. Den tillater deg å få både myk og nedtonet definisjon og sterkere og tøffere looks. Nyansene finnes i kalde toner for å sikre at du aldri får en overdreven effekt. Dette er et produkt du rett og slett ikke bare kan gå forbi.

Nummer 4. Benefit Cosmetics POWmade

Denne kremede øyenbrynspomaden med god pigmentering kan forvandle øyenbrynene dine i opptil 36 timer! Den fyller ut alle tomrom og tynnere områder på naturlig vis med kun noen få strøk med børsten. Den lette, krem-aktige formelen dekker øyenbrynene lett med en nydelig farge og gir en sateng-aktig finish. POWmade er vannfast, så den holder seg i alle slags forhold. Den har til og med et innebygget sted for å hygienisk fjerne overflødig produkt fra børsten uten å kaste bort produkt. Mange kvinner verden over kan bekrefte den fantastiske effekten man får med perfekt tegnede bryn. Den perfekte pigmenteringen gir deg de voluminøse øyenbrynene du har drømt om. Pomaden finnes i mange forskjellige nyanser, så du kommer garantert til å finne en som matcher trekkene dine.

Nummer 5. TARTE Frameworker Brow Pomade

Dette er en vegansk pomade for de som liker miljøvennlig kosmetikk. Den er kremet og sterkt pigmentert, og den sitter på brynene dine i 24 timer med fantastiske resultater. Den fyller ut alle slags tomrom umiddelbart og sikrer at du aldri igjen behøver å sjekke brynene dine i speilet i løpet av dagen. Vakkert definerte øyenbryn bringer frem dybde i blikket ditt. Produktet inneholder ingen animalske produkter og har vekket mye oppsikt verden over. Den inneholder babassuolje, som gir næring, fuktighet og pleier øyenbrynene. Den myke pomaden er enkel å påføre og gir øyenbrynene dine riktig fasong, samtidig som ujevnheter kamufleres. Tarte-pomaden fungerer best når du bruker den praktiske fill service™-kosten og gjør den daglige sminkerutinen din så behagelig som mulig. Produktet er enkelt å påføre: plukk opp en liten mengde produkt med kosten og tegn en linje langs den nedre kanten av øyenbrynene. Tegn så noen hårlignende strøk ved å starte fra bunnen av brynene. Legg så mange lag du føler at du trenger og børst så gjennom brynene med en spiralbørste for å sette dem på plass. Vil du at øyenbrynene dine skal ha den perfekte fasongen? Bruk Shape Tape™-concealeren og den presise, vinklede kosten.

Nummer 6. Refy Brow Pomade

Aldri mer bustete øyenbryn som mangler definisjon. Fra nå av kommer de til å se vakre ut, være naturlig glansfulle og perfekt stylet! Den ikoniske gel-pomaden fra Refy Brow med en langvarig finish gir øyenbrynene dine drømmelooken. Denne øyenbrynspomaden ble en skjønnhetssensasjon i USA! På kun øyenblikk kan du lage en nedtonet eller tøff look som alltid vil se helt fenomenal ut. Denne pomaden lar deg definere de tynneste og nesten usynlige øyenbrynene og gir dem volum. Den vannfaste formelen holder seg dagen lang uten at du trenger å gjøre touch-ups. Formelen gir fantastiske resultater, fyller ut brynene med naturlige nyanser og forbedrer tettheten og fasongen på brynene. Den langvarige formelen holder brynene i sjakk uansett forhold. Dette merket er en av de ledende produsentene innen øyenbrynssminke. Og heller ikke denne gangen skuffer de – de har laget en rimelig pomade med intense, men naturlige nyanser, som gir en langvarig effekt. Den enkle påføringen frister også. Alt du trenger å gjøre er å påføre en liten mengde produkt med en hendig kost og fylle ut øyenbrynene dine fra innsiden og ut. Pomaden fra Refy Brow sikrer at øyenbrynene dine alltid ser plettfrie ut! Produktet er vegansk og fritt for parabener.