Korte, rette vipper?

Jeg hadde også dem. Men ikke nå lenger. Siden jeg begynte å bruke Nanolash serum er mine vippene ekstremt lange! Jeg ønsket ikke å tro det i starten, men dette fungerer.

nanolashrise

Før jeg begynte å bruke Nanolash 4 måneder siden var mine vipper super kort og tynn. Fra mitt forrige innlegg, har du sannsynligvis vet at jeg ikke var iført mascara. Mine vipper var så kort at jeg selv ikke kunne ta dem i vippetang. Ved noen anledninger når jeg klarte å sette mascara på, de var fine for noen minutter, men da de ”satte seg” uskarphet min visjon helt. Jeg hørte om Latisse men da jeg spurte legen min sa han at jeg ikke vil være i stand til å komme hvor som helst i landet. I tillegg Latisse og andre sterke balsam kan samhandle med iris og endre fargen på øynene til brun. Jeg har vakre grønne øyne, og jeg vil heller at de bo på den måten. Da jeg leste Ann blogg og hun har autentisk, vakre vipper og hun tilskrives den Nanolash. Jeg sjekke det på nettet og bestilte uten å gi det en tanke. Jeg er glad for at trekk som det Nanolash har endret min ser ganske dramatiske ut.

Mine resultater er fantastiske. Mine vipper er tett og sparsom i områdene og de vises fyldigere. De vokser som gale, og jeg kan ærlig si at jeg aldri har hatt slike lange vipper. Det er fortsatt sjokkerende når jeg ser i speilet for å se hvordan mine øyne pop. Jeg vil prøve å ta noen «etter» bilder og laste dem opp når jeg finner kameraet mitt. Jeg har nylig flyttet til den andre siden av byen, og det vil ta litt tid før jeg finner alle mine ting. Jeg har valgt Nanolash som det ble anbefalt av min kosmetolog som en av de mest effektive, men skånsom vippe serum.

For meg var det veldig viktig at produktet er laget av naturlige, trygge ingredienser.

Jeg vil fortsette å bruke denne balsamen og jeg planlegger å hamstre på de så jeg ikke vil gå ut i fremtiden. Mine venner holde kommenterer på mine vipper og det føles braaaaa, må jeg si.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *