Chocolate Bronzer er min nye min favoritt!

Selv om vi fortsatt har sommer, kan jeg allerede føler høsten i mine ben. Jeg vet ikke hvordan om deg, men jeg umiddelbart føler at mørk sjokolade når jeg tenker på regn og kjølig vær. Apropos, gjett hva jeg var i stand til å få på sommer Sephora salg. Jeg så det nedsatte og jeg tenkte at det er et perfekt verktøy, som kan opprettholde over hvis det er nødvendig «falske» min sol kysset utseende.

chocolatesoleil2

chocolatesoleilBourjois ‘Délice de Poudre’ ser ut som sjokolade bar og det lukter av sjokolade. Den er tilgjengelig i to nyanser: oliven-tonet for dypere hudtoner og lys, perfekt blek hudtype. Jeg har kjøpt mørkere nyanse som jeg trodde at det ville være perfekt for konturer. Jeg må si at det er en av de beste solpudder jeg hadde. For lang tid var jeg trofast til Nars Laguna men The Chocolate Bronzer synes å være like gode. Jeg oppdaget at jeg ikke trenger mye produkt for å få en bronse, naturlig glød. Det er flott å trimme kinnben og kjeve. Det er matt, men ved nærmere ettersyn, kan vi observere små gull flekker som lysere hele ansiktet uten å bli lagt merke til.

Den solpudder kommer i en kompakt, magnetisk papp. Inne vil vi finne et produkt i en form av en sjokolade bar. Selv om emballasje og hele ideen rundt solpudder er flott, jeg mangler et lite speil og en børste for små oppfriskning her og der. Jeg har også observert at det er lett å bli oransje når jeg satt på for mye av produktet. Totalt sett er jeg fornøyd med mitt kjøp. Det er billig og det kan lett konkurrere med de dyreste merkene. Hvis du liker lukten av sjokolade vil du være fornøyd med Délice de Poudre.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *