Vippeløft og laminering hjemme? Velg Nanoalsh Lash Lift Kit og nyt det forførende blikket ditt!

Lange og vakre øyevipper uten å forlate hjemmet ditt? Mange kvinner stoler kun på en klassisk vippetang og maskara. Men kan du egentlig alltid få tilfredsstillende resultater med disse verktøyene? Ikke alltid. Vippeløft viser seg å være et alternativ som lar deg oppnå langvarige resultater. Med Nanolash Lash Lift Kit kan du utføre denne behandlingen selv hjemme!

Hvorfor velge øyevippe løft og laminering?

Øyevipper, ganske likt vanlig hår, trenger stimulering og riktig regenerering for å vokse. Det er imidlertid verdt å innse at maskara, en vippetang og til og med falske vipper kan påvirke tilstanden deres negativt.

Når strukturen til vippene er skadet, vil de dessverre ikke se bra ut. Du vil legge merke til at de ser mye kortere ut, rette og ofte tynne. Da kan videre bruk av ulike produkter bare gjøre ting verre.

Vippeløft og laminering med Nanolash Lift Kit viser seg å være den perfekte løsningen. Vippeløft i seg selv er en populær behandling utført av vippeteknikere. Men trenger det ikke alltid å være tilfelle. Settet fra det anerkjente og elskede Nanolash-merket vil tillate deg å utføre det i komforten av ditt eget hjem.

Å laminere øyevippene hjemme kan ikke bare forlenge og krølle dem, men også gi dem dyp næring og fuktighet.

Å laminere øyevippene hjemme - Nanolash Lift Kit

Hvordan laminere øyevipper hjemme med Nanolash Lift Kit?

Å utføre vippelaminering og -løft med settet fra Nanolash er ekstremt enkelt. Til å begynne med er det verdt å merke seg hva settet faktisk består av. Det inneholder:

  • 3 produkter for et fullt vippeløft – de er tydelig merket og indikerer rekkefølgen for påføring;
  • Lift Lash Glue – lim for å feste silikonputer;
  • Silikonstenger (3 par i 3 størrelser) og andre tilbehør som er nødvendige for behandlingen.

Hele prosessen skal begynne med å forberede øyevippene. Du må rengjøre og tørke dem grundig. Deretter skiller du de nedre vippene fra de øvre vippene med hjelp av de inkluderte lappene og fester silikonputene i valgt størrelse. Når det er gjort følger du bare instruksjonene:

  • Påfør Trinn 1 – Lift, ca. 1 millimeter fra vippekanten og vent 7-10 minutter;
  • Fjern produktet med en tørr applikator og påfør Trinn 2 – Fix på samme måte og vent ytterligere 7-10 minutter, fjern deretter det med en våt applikator;
  • Påfør Keratin Booster – Trinn 3 på nøyaktig samme måte og fjern produktet etter 7-10 minutter.

Til slutt trenger du bare å fjerne silikonputene og umiddelbart glede deg over de flotte resultatene. Som regel skal det vare i omtrent 8 uker. Du bør imidlertid huske på at holdbarheten til resultatet i stor grad avhenger av den opprinnelige tilstanden til øyevippene.

Er det verdt å prøvevippe løft og laminering med Nanolash-kitet?

Nå som vi allerede vet hva et vippeløft med Nanolash-settet er og hvordan man utfører det, bør vi vurdere om det er verdt det. Det viser seg at behandlingen i seg selv, utført i komforten av ditt eget hjem, har mange fordeler. Blant de største av dem er:

  • du sparer til og penger;
  • vippene får dyp næring og regenereres;
  • vippene får en definert krøll, samt blir lengre og tykkere.

Alle som utfører behandlingen i samsvar med instruksjonene, vil kunne glede seg over synlige resultater umiddelbart. Bruk av Nanolash Lift Kit er ekstremt enkelt og bør ikke forårsake noen problemer.

Å laminere vippene hjemme er en måte å forbedre tilstanden til vippene på bokstavelig talt noen øyeblikk. Ingen kvinne angre på å gjennomføre denne behandlingen på øyevippene sine. Takket være vippeløftet vil du kunne glemme vippetangen din eller å måtte påføre ekstra lag med mascara. Din morgen-sminkerutine vil bli mye bedre, og fremfor alt, det vil ikke lenger ta så mye tid. Oppdag det selv og prøv Nanolash Lash Lift Kit.