Nanoil Heat Protectant Spray. Fordi Beskyttelse mot Varmeskader er Livsviktig!

Det finnes ikke mange skjønnhetsprodukter som varmebeskyttersprayen fra Nanoil. Det er bare et par merker som selger kosmetiske produkter med høy varmebeskyttelse kombinert med fantastisk god hårpleie. Nanoil Heat Protectant Spray er ærlig talt det beste valget når det kommer til varmebeskyttende sprayer av topp kvalitet.

Hva bør jeg vite om dette produktet? Her er noen overraskende fakta om Nanoil Heat Protectant Spray.

Beskyttelse & pleie i et og samme produkt

Nanoil Heat Protectant Spray kombinerer varmebeskyttelse og hårpleie i ett. Dette betyr at du ikke trenger å bruke flere ulike skjønnhetsprodukter for å oppnå effekten av pent og mykt hår som holder seg beskyttet mot høye temperaturer. Med kun ett produkt kan du både beskytte håret mot varme og holde det fuktig, næringsrikt og sterkt. Nanoils varmespray fremmer reparering av håret og forebygger derfor mot sprø og tørre hårstrå. Dette produktet er designet for å håndtere flere ulike oppgaver på en og samme tid.

Beskytter opp til 220 grader celcius

Bare den varmebeskyttende evnen Nanoil Heat Protectant Spray har er imponerende: dette kosmetiske produktet beskytter mot negative konsekvenser av temperaturer på opp til 220 grader celcius. Og den beste delen er at bruken av Nanoilsprayen er superenkel. Bare plukk opp flasken og spray håret med væsken inni – slik ruster du opp håret ditt med beskyttelse mot varme fra flattjern eller hårfønere. Helt til slutt trenger du ikke å bekymre deg om å ende opp med knusktørt, sprøtt eller glansløst hår igjen. Dette er et av de få varmebeskyttende sprayene som garanterer sikker og skadefri hårstyling.

Ultralettvektig hårspray

Siden Nanoils varmebeskyttende spray kommer i form at en ultralettvektig hårspray vil du ikke oppleve problemer med bruken. Selv om produktet likner på vanlige spraybalsamer fungerer Nanoilproduktet annerledes fordi det både beskytter håret mot varme og tilfører næring og fuktighet. Fordi produktet er formulert med vannbase istedenfor oljer vil Nanoil Heat Protectant Spray omhylle hårstråene dine uten å tynge dem ned. Beskyttelsen denne sprayen tilbyr er usynlig, som betyr at du kan nyte effekten av den uten å forandre utseendet på håret ditt. Dette lettvektige og vannabaserte produktet vet hvordan det holder håret ditt trygt og vakkert.

Silkeproteiner i formuleringen

En annen unik egenskap ved denne temperaturbeskytteren er innholdet. Ingrediensene sørger for å skape et beskyttende lag rundt håret som er enkelt å fjerne fra håret med sjampo. Temperaturbeskyttersprayen fra Nanoil er også beriket med næringsstoffer som er ansvarlige for å øke hårets motstandsdyktighet mot skader. Silkeproteiner er et av de viktigste virkestoffene i produktet og er i stand til å glatte ut håroverflaten og gjør håret sterkere og enklere å style.

varmebeskyttende spray for hår Nanoil

Nanoils temperaturspray

For å oppsummere går det imponerende designet av Nanoilflasken hånd i hånd med den høye kvaliteten på ingrediensene som sammen skaper et topprangert beskyttende sprayprodukt. Selv om Nanoil Heat Protectant Spray ikke koster mye vil du oppnå maksimalt med fordeler for alle hårtyper. Dette produktet tilfører beskyttelse, tar vare på håret og forbedrer utseendet på det uten å gjøre det flatt.

Vil du lære mer om Nanoils hårstylingsprayer? Gå til nanoil.no og oppdag det nyeste Nanoil har å tilby fra hårstylingsproduktutvalget sitt. 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *