Nanoil Argan Oil: Flytende Gull for Hår & Hud

Det er ikke uten grunn at arganoljen kalles for Marokkos flytende gull – dette er et av verdens mest verdifulle kosmetiske oljer. Dette gulaktige stoffet har bevist at det er mye kraftigere enn andre oljer som utpresses fra populære kornkjerner og frø.

Saken er at ikke alle arganoljer fungerer på samme måte. Om du håper på å oppnå de best mulige resultatene raskt er det lurt å finne en arganolje som er kaldpresset og uraffinert. Finn Nanoil Argan Oil. Hvorfor? Fortsett å lese videre for å forstå hvorfor.

Hvorfor elsker hele verden arganolje?

Som et av de færreste har arganoljen en helt unik sammensetning av næringsstoffer. Forskerne har bevist at ren arganolje inneholder over 200 aktive virkestoffer huden og håret vårt trenger for å holde seg sunne. Hvilke er disse? For eksempel omega 3 og 6, som begge er uerstattelige innenfor hår- og hudpleie. Bortsett fra dette er arganoljen stappfull av vitamin E som forebygger mot aldring, som derfor hjelper oss med å holde oss ungdommelige lengre.

Nanoil Argan Oil: Kvaliteten du har ventet på

I den mørke glassflasken får du 50 ml flytende gull fra Marokko, fullstendig uraffinert og kaldpresset. Ingen fyllstoffer, ingen parfymer og ingen fargestoffer. Det er dette Nanoil Argan Oil er. Om du velger Nanoil mottar du den beste essensen av høyest mulig kvalitet som utpresses fra arganiakjerner. Om du bruker den i hud og hår vil oljen penetrere dypt inn for å levere alle næringsstoffene du trenger fra innsiden.

Nanoil Argan Oil for kroppen

Om huden din er tørr og ru, du legger merke til cellulitter eller strekkmerker eller hva det skulle være vil arganoljen hjelpe deg å håndtere det. Huden din blir myk og fuktighetsrik når den behandles med arganolje.

BRUKSANVISNINGER Hell et par dråper i badevannet ditt eller bland den med kroppskremen din. Masser oljen inn i huden din.

Nanoil Argan Oil til ansiktet

Fine linjer, skavanker eller fet hud? Om du sliter med noen av disse problemene bør du prøve arganolje. Den vil ikke bare ta vare på huden, men også vippene og brynene. Kråketær? Fjern dem med arganolje.

BRUKSANVISNINGER Påfør oljen i ansiktet morgen og kveld, som et serum. For ekstra effekt kan du strekke deg etter en jaderoller. Ansiktsmassasje som utføres med dette produktet vil gi deg feilfri hud. For lengre og tykkere vipper kan du påføre oljen med en finger.

nanoil ARGANOLJE

Nanoil Argan Oil for hår

Mykt, glansfylt og fuktig hår? Du kan få håret ditt til å se slik ut ved å behandle det med arganolje regelmessig. Denne ekstrakten har ingen likemann når det kommer til styrking av håret og reversering av skader. Påfør den i hodebunnen for å forebygge mot seborre. Og det beste er at den er enkel å fjerne etter behandlingen. Og den vil ikke fjerne volum fra hårfrisyren din!

BRUKSANVISNINGER Hell en porsjon olje i hodebunnen og prøv å gni den inn i huden. Spre langs hårlengdene. For best mulig resultat bør du gjøre dette rett etter vask, når håret ditt fortsatt er fuktig. Skyll etter 15 minutter med den vanlige sjampoen din. Om du vil kan du la arganoljen sitte lengre, til og med i et par timer.

Hvor kan jeg kjøpe arganolje av toppkvalitet?

De gode nyhetene er at Nanoil Argan Oil er tilgjengelig på mange nettbutikker og på den offisielle Nanoil-nettsiden. Besøk nanoil.no og sjekk andre plantebaserte oljer til hår, kropp og ansikt.