Stilige vipper på bare 10 minutter? Her er de beste falske klyngevippene!

Vippene gir den vakreste rammen rundt øynene. Men der er ikke alltid at våre naturlige vipper ser ut sånn som vi ønsker. De er ofte svake, med en tendens til å falme og mangle definisjon – maskaraer er ikke løsningen på dette problemet. Men klyngevipper for hjemmepåføring kan være det. La oss bli kjent med 7 produkter som fortjener å bli merket som de beste!

Klyngevipper for gjør-det-selv vippeforlengelser – en innovasjon i skjønnhetsverdenen

Det er ingen tvil om at kvinner alltid har slitt med øyenvippene sine. De liker å bruke fortykkende og forlengende maskaraer, samt balsamer, som dessverre ikke alltid hjelper med å oppnå tilfredsstillende resultater.

Semi-permanente vippeforlengelser var ganske populære. Dessverre overbelaster denne stylingmetoden naturlige vipper og fører til tap av dem. Det er dermed ingen optimal løsning.

Klyngevipper for hjemmepåføring er en virkelig game-changer på skjønnhetsmarkedet. Falske vippeklynger lar deg style vippene dine lengre på bare noen få minutter. Selvfølgelig ble produktet en hit, og mange kvinner var ivrige etter å prøve gjør-det-selv vippeforlengelser hjemme.

DIY-applikasjon av falske øyevipper er trendy nå om dagen. Imidlertid er det verdt å merke seg at ikke hvert sett kan bidra til å oppnå de resultatene kvinner drømmer om. Derfor har vi laget en rangering av 7 produkter som fortjener oppmerksomhet!

De 7 beste klyngevippene for selvpåføring – hvilke gir WOW-effekten?

Klyngevipper for hjemmepåføring har én rolle. De skal la deg skape stilige vipper uten at du må forlate hjemmet. Mange kvinner har ikke tid til regelmessige avtaler på skjønnhetssalongen. Ferdiglagde vippklynger gjør at du kan forvandle utseendet på bare noen få minutter.

La oss derfor bli kjent med de 7 beste settene som fortjener å være i enhver kvinnes sminkeveske!

1. Nanolash klyngevipper – DIY-vippeforlengelser

Førsteplassen på rangeringen går til DIY-vippeforlengelser fra Nanolash. Dette merket trenger ingen introduksjon for noen kvinner. Det har vært en leder innen vippepleie- og stylingprodukter i mange år.

DIY Eyelash Extensions er et premiumprodukt. Disse klyngevippene er laget av lett materiale og kommer på en fleksibel, tynn stripe.Takket være denne funksjonen passer de perfekt til øyet, mens stripen kamuflerer sammenføyningene.

Disse klyngevippene for hjemmepåføring er tilgjengelige i en enkelt pakke. Boksen inneholder 36 klyngevipper i 3 lengder og 8 stiler å velge mellom. Du kan også få et komplett sett med vippeforlengelser. Det inkluderer også:

  • Nanolash lim
  • Nanolash fjerner
  • spesielle pinsetter
  • Nanolash forsegler

Med disse tilbehørene vil det være enda enklere å lage et holdbart og raskt vippeutseende. Produsenten hevder at det vil vare i 5 dager. Påføring av disse klyngevippene bør ikke ta mer enn 10 minutter. Mange kvinner som allerede har prøvd DIY-vippeforlengelser, har bekreftet disse påstandene!

De ferdiglagde klyngevippene fra Nanolash lar deg skape hvilket som helst vippeutseende du ønsker. Damer kan bruke dem til å lage de ikoniske russiske volum-vippene, men også bruke de korteste klyngevippene for et delikat utseende for daglig bruk.

Med tanke på alle fordelene med DIY-vippeforlengelser fra Nanolash, er det ingen tvil om at disse klyngevippene fortjener førsteplassen i rangeringen.

2. Glamnetic Lash Extension Kit

På andreplass har vi falske vipper fra Lash Extension Kit fra Glamnetic.

Glamnetic Lash Extension Kit inneholder klyngevipper for gjør-det-selv-påføring. Du kan bruke dem selv om du ikke har noen erfaring på dette området fra før. Påføring av disse falske vippene bør ikke ta mer enn 10-15 minutter.

I pakken er det klyngevipper i forskjellige størrelser, samt andre tilbehør for å gjøre påføringen enklere. Det er også flere stiler med klyngevipper å velge mellom.

Vippene selv er lette og praktisk talt usynlige når de brukes. Hvis påføringen gjøres riktig, kan de sitte på øyet i opptil 5 dager. Dessverre har ikke produsentens påstander blitt bekreftet gjennom anmeldelser fra kvinner som har prøvd dem. 

Glamnetic Lash Extension Kit-vippene lar deg skape et naturlig utseende, men også fyldige vipper. Dessverre fortjente ikke disse klyngevippene førsteplass i vår rangering. Sammenlignet med de falske vippene fra Nanolash, er de ekstremt dyre.

3. Lashify Starter Kit

Lashify Starter Kit er en løsning for kvinner som setter pris på praktisk og rask påføring.

Produsenten hevder at påføringen skal ta noen få minutter. Men det er ikke angitt nøyaktig hvor lang tid du trenger å bruke. Merket hevder at disse vippene kan brukes i 3 til 5 dager. Dette er en ulempe sammenlignet med for eksempel DIY Lash Extensions fra Nanolash. I tillegg bemerker produsenten at alt avhenger av riktig etterbehandling og vippene til den enkelte. Så det er en risiko for at Lashify Starter Kit-vippene bare varer i 1-2 dager.

Likevel ser disse klyngevippene ganske solide ut. De er myke og fleksible og lar deg skape forskjellige looker på vippene.

Dessverre koster både settet og refill-pakkene med klyngevipper en formue, og dette er en løsning som bare rike kvinner har råd til. Det er bare 10 klyngevipper i pakken, noe som gir bare én påføring, hvis den lykkes. Prisen på Lashify-produkter for å lage en vippeforlengelse én gang, er faktisk sammenlignbart med profesjonelle semi-permanente øyenvippeforlengelser gjort på en skjønnhetssalong.

4. Ardell X-tended Wear Lash System Kit

Ardell X-tended Wear Lash System Kit er et annet produkt som har fortjent sin plass på rangeringslista vår. Disse lette og myke klyngevippene er designet for hjemmepåføring. Påføringen i seg selv bør bare ta 10 minutter- ifølge produsenten.

Klyngevippene kommer i en enkelt pakke, der du også finner ekstra tilbehør. Disse vippene kan påføres både under og over de naturlige vippene, så du kan velge den måten som du synes er mest praktisk.

Ardell X-tended Wear Lash System Kit tilbyr forskjellige størrelser å velge mellom. Kvinner kan velge mellom russisk volumvipper eller bare delikate vippeforlengelser. Hele påføringen skal vare inntil flere dager. Imidlertid indikerer produsenten at klyngevippene må pleies riktig og oljebaserte kosmetikk må unngås.

Kvaliteten er en stor ulempe med disse vippene – hver klynge er identisk, og etter påføringen kan du tydelig se dem. Du får ikke den naturlige effekten. Så denne løsningen kan fungere på en fest, men disse klyngevippene er ikke egnet for daglig bruk eller jobb.

5. KISS Falscara Starter Kit

KISS Falscara Starter Kit inneholder noen av de mest populære vippene for selvutførte øyenvippeforlengelser. De kommer som fjærlette klynger som blander seg godt med de naturlige vippene. På grunn av at de er så delikate, kan de lett skades – så du må være ekstremt forsiktig. Disse klyngevippene er enkle å påføre og garanterer å opprettholde et naturlig og stilig utseende.

Boksen inneholder klyngevipper i bare to lengder: 10 og 12 millimeter. Dette er en av de største ulempene. For eksempel er DIY Lash Extensions fra Nanolash tilgjengelig i 3 lengder! Mangelen på litt lengre vipper begrenser styling-alternativene.

Den påståtte holdbarheten til en enkelt påføring er 5 dager. Men har det vært mange online anmeldelser som sier at produktet ikke sto til forventningene i denne sammenhengen. Hos noen varte påføringen bare i 2 dager. Sånne anmeldelser finner man ikke om DIY Lash Extensions fra Nanolash.

For at klyngevippene skal vare så lenge som produsenten hevder, må du bruke en nattkrem. Dette produktet må dessverre kjøpes separat. Samtidig gjør formelen til dette produktet disse vippene uegnede for gjenbruk. Det gjør igjen at produktet verken er effektivt eller kostnadseffektivt.

6. Velour Xtensions Kit

Velour Xtensions Kit inneholder klyngevipper inspirert av resultater fra skjønnhetssalonger. De er designet for å sikre at den vippelooken du skaper blir vakker og holdbar.

Produsenten garanterer at påføringen bare vil ta 10 minutter. Men, om du gjør det for første gang, kreves det litt tålmodighet. Dette kan igjen indikere at påføringen av vippene fra Velour Xtensions Kit ikke er så enkelt.

I pakken er det 4 sett med klyngevipper av hver lengde – fra 10 til 14 millimeter. Alle vippene er holdt i én stil, men variasjonen i lengde gir deg muligheten til å skape en hvilken som helst look.

Dessverre sier ikke produsenten noe om hvor lenge klyngevippene kan brukes på øynene. Den understreker bare at de vanligvis sitter i flere dager, som igjen kommer an på individuelle forutsetninger og etterbehandling. Du må heller ikke utsette vippene for vann i inntil 24 timer etter påføringen. Det er på grunn av at disse falske øyenvippene ikke er vanntette. Produsenten sier heller ingenting om hvorvidt de er gjenbrukbare.

7. TATTI’s Invisi-Lash Kit

Vippene Invisi-Lash Kit fra TATTI kommer i forskjellige stiler, sånn at du kan matche typen krøll til dine behov.

I én enkelt pakke er det klyngevipper i 4 størrelser – fra 8 til 14 millimeter. Dette gir ubegrensede muligheter for hjemmevippestyling. I tillegg inkluderer settet også en applikator, en binder og en forsegler. Imidlertid er størrelsene på disse produktene små (I settet fra Nanolash var de 5 milliliter). Dermed vil de ikke vare altfor lenge.

Øyevippklynger skal vare i opptil 5 dager. Igjen er riktig etterbehandling nødvendig. Påføringen i seg selv skal også ta 10 minutter. Men du må forberede øyevippene skikkelig først. Ellers holder ikke stylingen så veldig lenge.

En stor ulempe med dette produktet er at klyngevippene kommer på en gjennomsiktig stripe i stedet for svart. I praksis gjør dette sammenføyningene, der klyngevippene møter de naturlige øyevippene, mye mer synlige. Du får heller ikke den ekstra effekten av visuelt tykkere vipper ved røttene.

Oppsummering av rangeringen av de beste klyngevippene

Klyngevipper for hjemmepåføring lar deg raskt og enkelt endre utseendet ditt. Så det er ikke rart at stadig flere kvinner velger å teste dem.

Kvinner har lenge søkt etter de beste falske øyenvippene for gjør-det-selv-påføring. La oss ikke skjule det faktum at skjønnhetsmarkedet stadig flommer over av nye produkter. Det er vanskelig å finne veien gjennom labyrinten av spesialtilbud og fokusere på det som betyr mest når du skal velge falske øyenvipper.

Produktene i denne rangeringen kan trygt konkurrere mot hverandre om tittelen som de beste. På førsteplass er DIY Lash Extensions fra Nanolash. De gir akkurat det en moderne kvinne kan forvente.

Kvinner bør huske å være oppmerksomme på lengden, stilen, i tillegg til stripen klyngevippene kommer på. Dette er spesielt viktig hvis du har sensitive øyne.

Ved å ta en klok avgjørelse når du velger klyngevipper, kan du oppnå mye. Ikke bare vil du kunne forvandle utseendet ditt på mindre enn 10 minutter, men du vil også kunne se fenomenal ut i enhver situasjon!