Nanobrow Lamination Gel for bryn som ser ut som om de er laminerte

Øyenbrynslaminering er en semi-permanent behandling som skaper ønsket brynform og får brynene til å holde seg i den retningen de settes inn i – det er en av definisjonene vi kan finne på internett. Behandlingen krever presisjon, men du trenger ikke å få det gjort av en proff – du kan gjøre det hjemme!

Brynsgelemascara Nanobrow Lamination Gel er en farget mascara-lignende gelé som etterlater brynene som om de er laminerte. Pigmentene definerer fargen på brynene og tilfører nydelig glans. Du kan nyte perfekt formede bryn i timevis!

Bli kjent med Nanobrow Lamination Gel

Den ergonomiske spiralbørsten av silikon separerer og styler selv de mest utemmelige brynhårene. Til gjengjeld kan du nyte perfekte øyenbryn hele dagen uten touch-ups!

Nanobrow er presis og holdbar og er rik på lakserolje som gjenoppliver fargen på brynene, gjør dem tykkere og nærer dem. Samtidig styrker og beskytter det hårene for å forhindre overfløding utfall.

Perfekt formede øyenbryn

Brynsgelemascara Nanobrow Lamination Gel er laget for å gi brynene dine en fantastisk form og få dem til å holde formen. Med gelen kan du forme brynene dine slik du vil, noe som viser seg å være veldig enkelt!

Alt du trenger å gjøre er å påføre en liten mengde av Nanobrowgelen på rene bryn eller etter påføring av øyenbrynsminke. Spiralbørsten er presis nok til å børste, separere og perfekt forme brynene slik at de ser bedre ut enn noen gang før.

Nanobrow Lamination Gel – brynsgele

Tilgjengelig i fargene:

Nanobrow Lamination Gel – det beste valget for alle og enhver

Øyenbryngelen fra Nanobrow finnes i fire farger, og en av dem er klar. Du vil enkelt kunne velge den rette for din ønskede look. Brynsgelemascara Nanobrow Lamination Gel styler og temmer brynene perfekt, slik at de ser polerte og pene ut.

Silikonapplikatoren griper til og med de minste hårene. Den klumper seg ikke, tynger ikke hår og bygger seg ikke opp. Den langvarige gelen holder seg i 24 timer, og beskytter brynene mot skade.

Nanobrow Lamination Gel fordeler

Form og style øyenbrynene akkurat slik du ønsker!

Har du noen gang tenkt på å skaffe et produkt som får brynene dine til å se ut som de gjør etter brynlaminering? Med brynsgelemascara Nanobrow Lamination Gel er alt mulig – styling- og fargeformelen vil gjøre deg til en brynstylist.

Nanobrow Lamination Gel passer til alle typer øyenbrynhår. Den vinner daglig nye fans som elsker den for enkel bruk, komfort og den suverene spiralbørsten som former og definerer selv de mest problematiske brynene på et blunk.

Det er bra å prøve Nanobrow Lamination Gel fordi:

  • den styler og definerer den naturlige brynfasongen.
  • den temmer uregjerlige, tykke bryn og holder dem på plass i 24 timer.
  • den forbedrer fargen på brynene.
  • den er beriket med lakserolje for å styrke, nære og beskytte brynene.

Denne maskara-lignende gelen definerer øyenbrynene og holder dem vakre dagen lang. Bare glem de uregjerlige, tykke brynene. Med brynsgelemascara Nanobrow Lamination Gel er alt mulig!

Wyświetl ten post na Instagramie

Post udostępniony przez Nanobrow (@nanobrow.official)