Det er tid for RevitaLash anmeldelsen!

Det er tid for RevitaLash anmeldelsen! Jeg er så glad for at disse 3 måneder er allerede over. Jeg kjenner jenter som liker å bruke vippe serumer og de behandler det som en del av den daglige rutinen. Det var ikke den beste tiden for meg, men på grunn av den ubehagelige brennende følelsen av at RevitaLash var årsaken. Hver gang etter at anvendelsen jeg kunne føle at huden min brenner! Jeg vil presentere min oversikt i poeng, slik at du kan se klart hva jeg likte om det og hva jeg gjorde ikke det.

revitalash

Fordeler

Mine vipper er definitivt lenger, og det er en fin curl til dem. For de to første månedene kan jeg ikke se noen forskjell, men da min vipper begynte å vokse. I de indre hjørnene av øynene mine hadde jeg ekstremt korte vipper og nå er de veldig lang. Det er lett å hente dem i min curlier og bruke mascara. De ser utrolig når farget med Hypnose Deep Black Mascara. Jeg er så glad i dem 🙂 Det gjorde ikke endre fargen på øynene mine. De er fortsatt grønne, og jeg vil ikke dem til å bo på den måten.

Ulemper

revitalash2Jeg kan ikke se mye av en fortykkelse effekt som var garantert av produsenten. De er faktisk lengre, men ikke mange nye vipper har vokst. De er så tynne som før. Jeg må si at jeg har valgt RevitaLash hovedsakelig for sin jevning prosperities og jeg er veldig skuffet. Produktet ble irriterende huden min. Det står på pakken at det er helt naturlig og skånsom men tro meg, det føltes som en syre på min lokket. Den brennende følelse varte i omtrent fem minutter fra anvendelse. En høy pris. Selv om jeg har det på et salg jeg tror fortsatt at det er ganske dyrt. Tenk deg at det fungerer og du må, men en flaske hver 3. måned. Gal!

Totalt sett er jeg ikke fornøyd med dette produktet, og jeg leter etter noe mer effektivt. Marie har foreslått å prøve Nanolash som det ikke forårsaker irritasjon. Hun bruker det over fire måneder, og hun var veldig fornøyd med det. Har noen av dere brukt denne serum før og kan dele dine erfaringer med det?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *