Hva er mesoterapi?

For første gang, ble det utført i midten av det tjuende århundre. Dessuten, den består av å gi de aktive stoffer direkte inn i de sykdomsrammede områder. Med andre ord, er det en ikke-kirurgisk topisk behandling anvendt i en dermatologi og estetisk medisin felt.

Mesotherapy, fordi vi henviser til det, er preget av sine mange variasjoner. Under mesoterapi med nål, er nærende stoffer settes dypt inn i huden ved hjelp av ekstremt tynne nåler eller en enhet utfører små punkteringer. Mesotherapy uten en nål er en ikke-invasiv medisinsk behandling basert på bruken av en enhet genererer elektrisk strøm av høy frekvens. Den tredje metoden, sonophoresis, står for innføring av aktive stoffer på grunn av ultralydmetode. Endelig er medisinsk behandling basert på å gi nærende stoffer med likestrøm kalles ionotophoresis.

Vanligvis har mesoterapi anvendelse i sport skader, smerter i muskler og ledd, dehydrert hud, rynker, strekkmerker , cellulitter og skallethet. Når det gjelder kontraindikasjoner , disse inkluderer graviditet, amming, allergi, diabetes, betennelse i dermis, kreft og tendensen til å arr utvikling. Dessuten, de brukte under mesoterapi stoffer er for eksempel koffein, hyaluronsyre, planteekstrakter og vitaminer .

mesoterapi

I utgangspunktet, før under mesotherapy behandling, er det foreslått å bruke en bedøvende krem ​​først. Hele behandlingen varer i omtrent en halv til en time og antall repetisjoner avhenger av behandlingen formål. Foryngelse av ansiktet, halsen og brystet hud utføres hver to eller fem uker. Generelt er tre opp til fem behandlinger anbefales i dette tilfellet. Videre med noen måneder, kan man gjennomgå, såkalt, støtte behandlinger hvor målet er å forlenge oppnådde resultater. På grunn av denne behandlingen, resultatene holde selv opp til tre år. Behandlingen om hoftene, blir runder og rumpe cellulitter utføres annenhver uke, mens minimum antall økter tilsvarer fire. For å gjøre mezoteraphy resultatene mer synlig, er det foreslått å kombinere inngrepet med fysisk aktivitet, massasje, skjæring på fet mat, alkohol, kafé og sigaretter. Mesotherapy om hodebunnen er en behandling gjentas hver to eller fire uker.

For å konkludere, bringer mesotherapy raskt resultat og minimale bivirkninger. Rett etter behandlingen rødhet, kanskje blåmerker eller blødning oppstår. Det er tilrådelig å beskytte huden mot solstråler for de første dager etter at denne medisinsk behandling for å unngå misfarging av dannelsen av de gjennomboret områdene.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *