Oppdag Nanolash punktvipper til å bruke hjemme – DIY Eyelash Extensions!

Vakre, tykke, med en imponerende krøll – dette er de perfekte vippene som enhver kvinne drømmer om. Imidlertid har ikke Moder Jord gitt oss alle naturlig lange vipper. Heldigvis kan mindre ufullkommenheter kamufleres. Det er her at punktvipper for DIY Lash Extensions kommer til unnsetning!

DIY vippe-extensions hjemme – er det mulig?

De fleste kvinner forbinder vippe-extensions med en kostbar profesjonell behandling hos en skjønnhetssalong. Det er en erfaren vippetekniker som velger falske vipper og deretter plasserer dem perfekt langs vippekanten. Dessverre koster denne behandlingen ikke bare en formue, men den er også tidkrevende.

Noen kvinner velger å eksperimentere med ulike maskaraer. Dette vil imidlertid ikke gi samme resultat som vippe-extensions. Så hvorfor ikke velge å gjøre vippe-extensions selv med det ferdiglagde settet med punktvipper fra Nanolash?

Disse punktvippene er designet for en enkel påføring hjemme. DIY vippeextensions med punktvipper fra Nanolash bør ikke ta mer enn 10 minutter å feste. Bokstavelig alle kvinner kan få det til, selv om hun aldri har prøvd vippe-extensions før. Resultatet skal vare i minst 5 dager.

DIY Eyelash Extensions fra Nanolash – hvordan bruker du dem?

Nanolash punktvipper – DIY Eyelash Extensions er enkle og praktiske å feste. Dessuten sikrer de et stort utvalg. Du får en pakke med 36 punktvipper i 3 lengder: 10, 12 og 14 mm. Du kan også velge mellom 8 ulike stiler.

Det komplette vippe-extensionssettet fra Nanolash er også tilgjengelig for kjøp. Det inkluderer tilbehør som:

  • Nanolash bonder – den får maks klebrighet etter 30-60 sekunder;
  • Nanolash remover – den brukes til å fjerne punktvipper på en sikker måte;
  • vippeapplikator – laget av rustfritt stål;
  • Nanolash sealer – den brukes til å fjerne det klebrige laget etter påføringen.
Punktvipper for hjemmebruk

Settet inneholder også praktiske instruksjoner. Den vil veilede deg gjennom prosessen med å påføre punktvipper på egenhånd. Du trenger bare å:

  • fjerne all sminken din grundig for å sikre at ingen kosmetiske rester blir igjen på øyevippene;
  • påføre et tynt lag av bonderen og vente til den blir helt klebrig;
  • påføre punktvippene ca. 1 mm fra hårrøttene;
  • dekke vippene med sealer for å bli kvitt det klebrige laget.

For ett øye trenger du ca 4-5 vipper. Men alt avhenger av om du vil lage en mer delikat look eller kanskje en mer Russian Volume-stil.

Variasjonen av størrelser og typer som tilbys av DIY Lash Extensions gir mye frihet. Kvinner kan style vippene slik de selv vil og ikke bekymre seg for å få en unaturlig effekt. Den kamufleres fullstendig av det sorte båndet som vippene sitter på.

Hele prosessen bør ikke ta deg mer enn 10 minutter. I tillegg er DIY Eyelash Extensions myke og praktisk talt umerkelige på øyelokket. Takket være disse punktvippene kan enhver kvinne gi seg selv vippe-extensions hjemme på egen hånd!

vippeextensions nanolash

Punktvipper for hjemmebruk fra Nanolash – er de verdt å prøve?

DIY punktvipper fra Nanolash – DIY Eyelash Extensions tilbyr ubegrensede muligheter når det gjelder vippestyling. Den ene dagen kan du gå for voluminøs Russian Volume, den neste kan du velge delikate 10 mm vipper til hverdagsbruk.

DIY Lash Extensions er et luksusprodukt. Disse punktvippene er laget av et lett materiale og de irriterer ikke den sarte huden rundt øynene. Å ha dem på er, akkurat som selve applikasjonen, en sann nytelse.

Punktvippene fra Nanolash er slitesterke, stilige og tilbyr en rekke lengder og størrelser. Alt for å la deg lokke med blikket ditt på kun 10 minutter!