Metallisk øyesminke. Pure Color Gelée Powder EyeShadow fra Estee Lauder. Pure Color Gelée Powder EyeShadow fra Estee Lauder.

Estee Lauder1Enkeltøyenskygger fra Estee Lauder er preget av sin metalliske farge og knudrete overflate. Disse er satt i en kompakt, liten boks stengt i et klikk-fit. Inne i boksen, kan vi finne et speil og en liten applikator med en hvit sminke svamp. Dessuten, Estee Lauder Pure Color gelee Powder Øyenskygge er tilgjengelig i fire følgende farge versjoner: Cyber Teal, Cyber Gold, Cyber Silver og Cyber Copper. Hver kosmetikkprodukt vekter 3,8 gram.

Dette produktet fra Estee Lauder kan anvendes på to forskjellige måter. Hvis du ønsker å gjøre øynene dine får mer dybde og ekspressivitet, dumpe applikatoren i vann. I praksis vil de øyenskygger anvendt på en slik måte har mer intens metalliske glans.

Videre er Pure Color Gelée Powder EyeShadow fra Estee Lauder pudderaktig og gel konsistens. Av den grunn er det kosmetiske lett å påføre, akkumuleres ikke i det press på øynene dine og ikke kjører i løpet av en dag eller under påføring. Videre ble produktet oftalmologisk testet og ikke inneholder parfyme. Under disse omstendigheter, kan den brukes av folk som har sensitiv hud rundt øynene eller av dem bruk av kontaktlinser.

Øyesminke med Pure Color Gelée Powder EyeShadow fra Estee Lauder.

Estee Lauder2Bare ved hjelp av singelen øyenskygge fra Estee Lauder er det mulig å utføre fullstendig øye make-up. Etter rensing av ansiktet, sette på øyelokkene en make-up base av ditt valg. Riktignok vil kosmetikken holde bedre på denne måten. Deretter velger skyggen av Pure Color Gelée Powder som passer deg best. Etter det, sammen med den tørre applikatoren, sette den kosmetiske på hele øvre øyelokk. Videre, i de ytre hjørner av øynene, påføre øyenskygge, men denne gangen med en tampong-applikator. Som et resultat oppnår du smoky eye effekten uanstrengt. I de indre hjørnene av øynene sammen med nedre øyelokk og under øyenbrynene kan du bruke en litt lysere øyenskygge, en lys concealer eller en highlighter for å optisk gjøre øynene større og vidåpent. Til slutt, ta på mascara grundig.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *