Tørt Hår? Den Fuktighetsgivende algebalsamen fra Nanoil er den beste hårbehandlingen for deg!

Er du lei av tørt og stivt hår som alltid er utrolig vanskelig å jobbe med? Har det blitt svakt og mistet glansen? Her er hvordan du kan takle dette! Nå kan du forbedre håret ditt nesten umiddelbart takket være en superlettvektig balsam med bevist effektivitet. Møt Nanoil – en tofaset hårbalsam beriket med alger.

Tørt Hår: Hvordan redder man det?

Her er noen gode nyheter: Tørt hår kan reddes! Det er en lettelse. Alt du må gjøre er å strekke deg etter de riktige hårpleieproduktene samtidig som du kutter ned på varmestyling (f.eks daglig bruk av rettetang). En bra balsam reparerer ikke bare skadet hår, den beskytter også håret gjennom dagen. Om du vil reparere tørt hår, bør du huske på at luftstrømmen på hårføneren din ikke bør være varmere enn 40°C/104°F. Høyere temperaturer vil suge fuktigheten ut av håret, som fører til skader senere.

Nanoil Algae Hair Conditioner: En balsam som utgjør en forskjell

Den første unike egenskapen ved denne balsamen lansert av Nanoil er kombinasjonen av fantastiske ingredienser – de tilfører dyptgående fuktighet og forbedrer både tilstanden og utseendet på håret. En annen fordel ved dette hårpleieproduktet er konsistensen. Den påføres som spraytåke, som gjør den enkel å bruke. Fordi den er så enkel å bruke og så lettvektig, vil ikke balsamen tynge ned håret. Isteden dekker den alle hårstråene i en næringsrik tåke. Helt til slutt kan Nanoil Algae Hair Conditioner påføres et par ganger daglig, som betyr at produktet tilbyr støtte for ekstremt tørt hår døgnet rundt. Hvordan er dette mulig? Rett og slett fordi håret konstant mottar en varig porsjon fuktighet – Nanoil pleier og nærer hårstråene i opp til 24 timer!

Nanoil hårbalsam med alger og ingredienser som tilfører fuktighet og næring

Håret ditt vil forelske seg i Nori-algeekstrakten. Disse røde algene er den vanlige anbefalte typen alger til hårpleie. Ikke bare tilfører de dyptgående fuktighet til håret, de er også i stand til å gjenoppbygge næringsstoffnivåene i hårstråene. Disse ekstraordinære effektene hadde ikke vært mulige uten sjømineraler, som er et av hovedbyggestoffene i Norialgene. Med deres uvurdelige hjelp, beskytter Nanoil håret mot skadelig UV-stråling og leverer fuktighet så du får motstandsdyktig, sterkt hår.

En annen og definitivt mer åpenbar ingrediens Nanoil Algae Hair Conditioner er formulert med er ricinusolje. Denne vegetabilske og helt naturlige oljen er aller best på å reparere håret. Stoffet repaerer og styrker håret, og beskytter det langs hele lengden.

Siden det er typisk for tørt hår at det mister motstandsdyktighet, elastisitet, fuktighet og glans, ville ikke Nanoilbalsamen vært komplett uten mirakelstoffet pantenol. Denne gjennomsiktige, flytende væsken gjør børsting enklere, og gjør håret supermykt. Pantenol er kjent for å motvirke floker, som er grunnen til at håret behandles med dette stoffet for å bli enklere å style.

Spesialegenskaper i Nanoil Algae Hair Conditioner

  • Den er en tofaset hårbalsam, som er grunnen til at den er så rennende. Og takket være denne egenskapen er Nanoilbalsamen i stand til å trenge gjennom hårfibrene for å reparere og nære håret fra innsiden.
  • Den er en utrolig lettvektig hårbalsam, som betyr at den ikke tynger ned håret. Istedenfor leverer den varig beskyttelse.
  • Den tar vare på håret døgnet rundt. På et enkelt steg tilfører denne balsamen kontinuerlig fuktighet og beskyttelse mot UV-stråling, sterk vind og ekstreme temperaturer. Om vinteren bekjemper Nanoilbalsamen med alger den skadelige effekten det å oppholde seg i oppvarmede rom har på håret. Dette motvirker dermed statisk og krusete hår.

Hvordan brukes Nanoilbalsamen med alger?

Det er lett som en lek å bruke Nanoil Algae Hair Conditioner. Alt du trenger å gjøre er å spraye den over nyvasket og fuktig hår. Den tykke tåken vil legge seg på hårstråene så de nærende stoffene trenger inn i hårfibrene. Effekten? Fuktighetsrikt, skinnende og sterkt hår! Du kan ta for gitt at Nanoil vil nære det tørre håret ditt i dybden og gjenopplive det med fuktighet. Om du ønsker det kan du påføre produktet flere ganger om dagen.

beste hårbalsam med alger Nanoil

Hvor kan jeg kjøpe Nanoil Algae Hair Conditioner?

Internettet tilbyr den enkleste måten å handle på. For å spare litt tid, bør du besøke [nanoil.no] hvor du kan kjøpe hele den fuktighetsgivende algeserien til håret ditt. Prøv den tykke, næringsrike hårmasken og micellærsjampoen beriket med alger. Originale Nanoilprodukter gir deg ingredienser av den høyeste kvalitet i effektive skjønnhetsprodukter som gjør håret ditt vakkert, sterkt og sunt. Sjekk ut det Nanoil har å tilby: flytende keratin, flytende silke, helt naturlige og kaldpressede vegetabilske oljer til kropp og hår, og kosmetikk som motvirker hårtap og som fremmer økt hårvekst.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *