Vippeløft-sett for hjemmepåføring som ikke skuffer. Sjekk ut rangeringen av de beste produktene

Naturlige øyevipper, sterkt krøllet og løftet fra røttene, er drømmen for mange kvinner. Det kan oppfylles på en enkel måte – med vippeløft og laminering. Hva er det? Hva består vippelaminering av, hvor lang tid tar det, og kan du laminere øyevippene hjemme? Ta en titt på rangeringen som sammenligner de beste settene for vippeløft og laminering som gjør behandlingen enklere enn noensinne.

Vippeløft og laminering – hva involverer det?

Skjønnhetsbransjen har skapt et utvalg av løsninger for kvinner som ønsker å ta vare på utseende sitt. Vi har kunnet dra nytte av vippeløft og laminering, blant annet behandlinger, i mange år nå. Hva er disse behandlingene? De var tidligere kjent under et helt annet navn. Imidlertid har den populære vippetangen blitt erstattet av det mer allsidige vippeløftet og lamineringen.

Hva er et vippeløft, hvor lenge varer det, og hvordan fungerer denne behandlingen? Det er en rask og ikke-invasiv metode for å style øyevippene, som har som mål å løfte dem ordentlig. Etter vippeløftet løftes vippene fra røttene og krølles ordentlig i mange uker. Vippeløft krever bruk av spesielle produkter som tillater å endre formen på naturlige vippene, og legge til ekstra definisjon til øynene.

Hva består vippelaminering av, hvor lenge varer denne behandlingen, og hva gjør den verdt å prøve? Denne behandlingen kombineres ofte med et vippeløft. Det styrker øyevippene, gjøre dem mørkere og gi dem næring. Etter lamineringen blir øyevippene visuelt tykkere også. Dette er et ideelt alternativ for kvinner som elsker sine naturlige øyevipper.

Mest interessante sett for vippeløft – topprangering av produkter

Den følgende utvelgelsen kan hjelpe alle som leter etter et profesjonelt sett for vippelaminering. Rangeringen inkluderer de beste og mest interessante settene på markedet. De ble nøye valgt med tanke på pris, produktformler, antall mulige applikasjoner, innhold og vanskelighetsgrad ved bruk.

1. Nanolash løft- og lamineringskit

øyenvippeløft det beste settet

Nanolash kommer med et komplett sett for å løfte og laminere øyevippene. Settet inneholder et bredt utvalg av produkter og tilbehør. Du får totalt 30 poser med løfte- og laminatiseringsprodukter, 10 for hvert av de tre trinnene. Disse inkluderer en aktiverer, en nøytraliserer, og en keratinforsterker. I tillegg kommer settet med 3 par silikonstenger og 3 vippkammer.

Effektene settet gir? Etter vippeløftet og lamineringen med settet fra Nanolash, kan du regne med synlig krøllede, lengre og løftede øyevipper i opptil 8 uker. I tillegg, takket være påføringen av spesielle nærende ingredienser, blir øyevippene mye bedre fuktet og sunnere. Formlene inkluderer hydrolysert keratin, silke, arginin, pantenol, druefrøolje og lanolin. Vipp-pleiesettet fra dette populære merket inneholder også en kombinasjon av oljer – abyssinsk, avokado og kokosnøtt.

2. Thuya vippeløftsett

Et langvarig og pålitelig vippeløft? Effekten av et vippeløft utført med settet fra Thuya, kan vare opptil 8 uker. Ved å bruke settet kan du forvente at øyevippene løftes fra røttene, synlig mørkere og veldig krøllete.

Hva finnes i settet? For det første gir produsenten et betydelig utvalg av produkter. Settet inneholder tre flasker på 15 milliliter hver. De inneholder permanent gel, nøytraliserer, samt lim. I tillegg inkluderer settet et par silikonstenger og en pinsett i tre.

Dessuten er dette settet ikke bare for å løfte vippene. Som produsenten hevder, kan settet også brukes til å temme øyenbrynene. Dette er mulig takket være den spesielle formelen til permanentgel. Den inneholder tioglykolsyre, som løser opp keratinbindingene uten å skade håret til både øyevipper og øyenbryn.

3. MIYA LASH Keratin Lash Lift Kit

Første vippelamineringen? Keratin vippeløftsettet fra MIYA LASH er en av de beste alternativene i dette tilfellet. Settet er et komplett produkt som inneholder all nødvendig kosmetikk og tilbehør.

Inne i settet finner du en betydelig mengde løftende serum og et spesielt lim. Det er også et bredt utvalg av nyttig tilbehør. Lamineringsbørster, pinsetter, øyepads og silikonstenger inkludert i settet vil hjelpe til med å utføre behandlingen.

Settet gjør at du kan utføre et komplett vippeløft hjemme. Resultatet? Et vakkert fremhevet utseende og krøllede og løftede vipper. Du kan spare mye tid på å ikke måtte bruke en vippetang hver dag. De naturlige vippene blir også ekstra næret og fuktet, takket være de riktig valgte formlene.

4. Brynlaminering- og vippeløftsett – Protein Reconstruction System Zola

Ultra-rask og tilbehørsfri vippelaminering? Settet fra Zola gjør dette mulig. Dette er et veldig uvanlig produkt, som er helt annerledes enn settene brukt av skjønnhetssalonger. Annerledes betyr imidlertid ikke dårligere. Produsenten har skapt 3 unike serum, som skal muliggjøre et raskt vippeløft og laminering. Viktigst av alt, dette settet inneholder ikke annet enn de 3 serumene.

Dette veldig enkle vippelamineringsettet lar deg utføre behandlingen på bare 3 trinn. Det første er Protein Strong Lifting. Formelen til dette produktet er designet for å åpne hårkutiklene og løse opp keratinbindingene. Det andre trinnet, Protein Fixer, lar deg bygge dem opp igjen etter å ha oppnådd ønsket vippeløft. Hele prosessen fullføres av det tredje produktet: Protein Care.

Dette er et uvanlig, men veldig interessant sett, som bør interessere kvinner som leter etter en enkel måte å laminere øyevippene sine hjemme på. Produsenten forsikrer oss om at behandlingen gir merkbare og varige resultater.

5. Elleebana Lash Lift – vippeløftstartsett

Det profesjonelle Ellebana Vippeløft-settet er et flott valg hovedsakelig for skjønnhetseksperter. Alt på grunn av hvordan produsenten har pakket de nødvendige produktene for behandlingene. Settet inneholder totalt 15 par poser med en aktivator og nøytraliserer. Hver av dem er nok til inntil 4 behandlinger, men de må utføres etter hverandre. Dermed kan profesjonelle skjønnheter som bruker dette settet utføre opptil 60 applikasjoner. Hjemme derimot, varer det bare for 15 lamineringer, med mindre det brukes av mer enn en kvinne.

I tillegg til de nevnte produktene, inkluderer settet også limet og silikonstengene. Annet tilbehør inkluderer en metallapplikator, en skumfjerner, en ekstra børste og en instruksjonsmanual.

Det som er bemerkelsesverdig med dette settet er hvor lenge vippeløftet varer. Takket være de unike formlene til produktene, kan hele behandlingen fullføres på bare 20 minutter. Som regel kan vippeløft ta opptil en time, så dette er virkelig en stor forskjell.

6. RefectoCil Eyelash Lift

Vippeløft på bare 13 minutter? Det er mulig med Eyelash Lift-settet fra RefectoCil. Dette hjemmevippeløftsettet lar deg fullføre behandlingen på noen få minutter, takket være de spesielt utviklede serumene. Lashperm og nøytraliserer brukes til å utføre vippeløftbehandlingen.

Hva annet er inkludert i settet fra RefectoCil? Produsenten gir en flaske lim, en øyenvippeløfter, to mini-kosmetikkboller, to børster og 3 par silikonstenger (S, M, L). Innholdet i settet er tilstrekkelig for 36 behandlinger. Stengene kan brukes enda flere ganger. Ifølge produsentens, hvis du vasker dem etter hver behandling, kan de vare i inntil 100 applikasjoner.

7. Fleeky Lashlift Kit

Lashlift Kit fra Fleeky er et DIY vippelamineringsett som gir et dypt og strålende definert utseende i ca 6 uker. Ved å bruke dette settet blir de naturlige øyevippene dine synlig lengre, krøllete og løftet. Alle produktene er veganske og har ikke blitt testet på dyr.

Dette profesjonelle vippeløftsettet er et komplett produkt. Det inkluderer alt du trenger for å utføre behandlingen hjemme. Settet inneholder løfteserum silikonstenger i S- og M-størrelser, lim, øyenvippebørster, kammer og pinsett. Settet leveres i en elegant boks, så det kan også være en god gaveidé.

Hvordan utføre vippeløft og laminering hjemme på riktig måte?

Når du kjøper et profesjonelt vippelamineringsett, sørg for at det følger med instruksjoner som vil hjelpe deg med å utføre behandlingen. Så hvordan utfører du et vippeløft trinn for trinn for å oppnå ønskede resultater? Det er en veldig enkel prosess, som du bør begynne med å rengjøre øyelokkene og vippene grundig. Ved å bruke en oljefri sminkefjerner og en spesiell vipp- og brynsjampo, kan du fjerne eventuell sminke eller andre produkter fra vippene og brynene.

Du kan begynne behandlingen når vippene og øyeområdet er grundig rengjort. Under lamineringen inkluderer de viktigste produktene lim, en børste, silikonstenger og applikatorer. Du må velge riktig størrelse på stengene og, om nødvendig, trimme dem for å passe øyelokket ditt ordentlig. Deretter fester du dem til øyelokkene og påfører lim. Deretter må du kamme vippene på overflaten og skille dem nøye.

Det neste trinnet innebærer å bruke produkter fra settet designet for å løfte og laminere øyevippene. Først bruker vi den såkalte aktivatoren, som inneholder midler som løser opp keratinbindinger i vippene. Den påføres øyevippene, og må fjernes forsiktig etter den tiden som er angitt i instruksjonene, med en lett fuktet bomullsdott. Så er det på tide for nøytralisereren, som vil gjenoppbygge keratinbindingene.

Det siste, tredje trinnet, fullfører vippelamineringen. Imidlertid inkluderer ikke hvert sett det tredje produktet, så det er verdt å sjekke dette før du starter behandlingen. Du bør også være oppmerksom på å vaske det av alle produktene etter den tiden som er angitt av produsenten.

Etter å ha brukt alle serumene, trenger du bare å fjerne silikonstengene forsiktig, og være forsiktig med øyelokkene og vippene dine. Effektene inkluderer ordentlig løftede vipper helt fra røttene og en nydelig krøll. De er også synlig næret og glansfulle.