Øyenbrynslaminering hjemme? Kun med det innovative Nanobrow Lamination Kit!

Frem til nylig trodde vi at øyenbrynslaminering var slitsomt og komplisert, i tillegg til at det krever lamineringsprodukter. Det er derfor det ble gjort av proffer. Nå til dags kan du enkelt laminere dine egne bryn hjemme, helt på egenhånd! Det som også er bra, er at hele prosessen kun tar omtrent femten minutter! Sjekk ut denne game-changeren av et lamineringssett fra Nanobrow og style enkelt øyenbrynene dine!

Øyenbrynslaminering hjemme – ikke så vanskelig som det høres ut som

Sammen med nye oppnåelser innenfor skjønnhetspleie, finnes det et økende antall skjønnhetsprodukter på markedet, og behandlinger som tidligere kun kunne gjøres i skjønnhetssalonger kan nå enkelt gjøres hjemme. Bare for noen år siden hadde aldri noen turt å tenke på DIY gelnegler! Øyenbrynslaminering er også en behandling vi enkelt kan gjøre selv. Hemmeligheten ligger i å velge det rette lamineringssettet – for eksempel Nanobrow Lamination Kit.

nanobrow lamination kit

Nanobrow Lamination Kit – anbefalt lamineringssett

Nanobrow lanserte et enestående lamineringssett, som er laget med øye for detalj, kommer med detaljerte beskrivelser og nummererte flasker, slik at du kan være sikker på at du bruker produktene i riktig rekkefølge under behandlingen. Det er umulig å gjøre feil! I tillegg inneholder settet alt av verktøy og tilbehør du kan komme til å trenge: applikatorer, børster og en spiralbørste, for å gi øyenbrynene dine et løft hjemme. Selv hvis du laminerer øyenbrynene dine for aller første gang, kommer du til å lykkes og få fantastiske resultater. De inkluderte produktene er designet for at lamineringen kun skal ta et øyeblikk. Glem DIY øyenbrynslaminering som tar timevis! Hjemmelamineringen din vil nå kun ta opptil 20 minutter om du bruker Nanobrow Lamination Kit.

Hvordan laminere øyenbrynene dine hjemme med Nanobrow Lamination Kit?

Veldig enkelt! Prosessen innebærer å bruke produkter av beste kvalitet og i riktig rekkefølge. Du behøver ikke å la dem sitte lenge: det første produktet – limet – lar du sitte i maks 30 sekunder. Etter det bruker du flaske nummer én – en aktivator som endrer hårets tekstur og gir dem en ny, ønsket fasong. Det siste produktet – flaske nr. 2 – inneholder en nøytralisator som gjør at resultatene varer i opptil 6 uker. Begge skal sitte på brynene i 5 til 8 minutter (avhengig av hva slags typer øyenbryn du har): desto tykkere brynene er, desto lenger skal de sitte på. Du fjerner produktet med en lofri bomullspad. Det høres ikke så vanskelig ut, ikke sant?

Øyenbrynslaminering – resultater

  • Øyenbrynene blir litt tykkere og ser fullere ut.
  • Hårenes tekstur endres; brynene blir enklere å ha med å gjøre.
  • Øyenbrynene dine ser fine ut og får en sunn glans.
  • Øyenbrynslaminering fikserer øyenbrynene dine i den fasongen du velger selv.
  • Du har full kontroll over brynene dine.
  • Øyenbrynslaminering hjelper med å temme selv de tykkeste, mest bustete øyenbrynene.
  • Øyenbrynene er definerte, børstet oppover og mer voluminøse.
  • De ser fantastiske ut, selv uten sminke.
  • Resultatene kan vare helt opptil to måneder!

Nanobrow, lamineringssett for øyenbryn, anmeldelser

Dette DIY lamineringssettet får fantastiske anmeldelser! Visste du at selv profesjonelle hudpleiere liker kvaliteten og de langvarige resultatene? Det er det beste lamineringssettet, som vil hjelpe det med å oppfylle drømmen din om plettfrie, presist formede og stylede øyenbryn som er på sitt beste hele dagen!

Sjekk ut den hotteste øyenbrynsstilen: besøk www.nanobrow.no og bestill Nanobrow Lamination Kit med praktisk hjemlevering!