Bambus Aktivert Kull I Skjønnhetsprodukter – Alliert Med Feilfri Hud

Hardtkull, bruntkull, torv … det er på tide for den orientalske versjonen. Bambuskull tar over det kosmetiske markedet. Hvilke egenskaper har den, og hvorfor er den bedre enn alle andre?

Navnet på bambuskullet tydelig antyder planten den er laget av. Det er kjent at bambus, spesielt nye skudd, er uvurderlige i kosmetikk og har egenskaper for sterkt hår og ungdommelig hud. Fungerer bambuskull på samme måte?

INCI / ingredienser: Kullpulver

Aktivtert bambuskull produseres av den spesielle bambusarten (MOSO). Det er den raskest voksende planten i verden og er en fornybar ressurs. Den vokser raskt tilbake etter kutting, og den kan være 30 meter høy.

Fra et kosmetologisk synspunkt er det viktig at bambuskull er ekstremt rent og produsert i gunstige omgivelser. Bambus, ment for produksjon av kull, høstes hvert femte år og karboniseres i over 1000 Celsius grader. Deretter er det finmalt.

Bambus Aktivert Kull – Kosmetiske Egenskaper 

Det er en grunn til at bambuskull er kjent som den svarte diamanten. Hemmeligheten ligger i den unike evnen til å binde forskjellige skadelige stoffer (adsorpsjon).

Enkelt sagt: bambus aktivert kull samler (og fjerner) alle giftstoffer som legger seg på huden din, renser den nøyaktig, desinfiserer og helbreder alle lesjoner (inkludert kviser), noe som gjør huden helt ren, glatt og lett glødende.

En annen verdifull fordel er bambuskullets evne til å absorbere alle ubehagelige aromaer og kroppssekreter, uten å forstyrre den naturlige beskyttende barrieren på huden. Den er perfekt for tett hud som produserer for mye talg eller for en fet hodebunn (flass).

På grunn av skinnende hud vil bambus aktivert kull være ideelt for en aldrende hud med synlige pigmentflekker. Den er også egnet for sensitiv hud fordi den ikke utløser irritasjoner, men lindrer og beroliger huden.

Effektiv rensing og lukking av hudporer er andre fordeler med bambus aktivert kull. Når det brukes regelmessig, gir det ansiktet ditt en grundig rengjøring, og oppgraderer slående utseendet. Ren, feilfri hud uten urenheter, pigmenteringsflekker og åpne porer, … det er effekten av å velge bambus aktiverte kull produkter.

Bambus Aktivert Kull i Skjønnhetsprodukter

Hvilke produkter skal vi bruke for å nyte et rent, voluminøst hår og perfekt hud? Fremfor alt, velg de mest naturlige. Mens du kjøper micellar vann av bambuskull eller ansiktskrem, bør det formuleres uten komedogene stoffer, parabener, alkoholer. De forstyrrer effekten av kull molekyler og svekker adsorpsjon kvaliteten i stor grad.

Hvilke produkter fungerer mest effektivt? For det meste, renseprodukter og svarte masker. De utgjør den perfekte rense behandlingen, fjerner overflødig talg og lukker porene. Bruke den en gang i uken.

En annen utmerket løsning er å kjøpe en aktivert fuktighetskrem av bambuskull, spesielt for mennesker som bor i store byer med luftforurensning. Det fjerner ikke bare giftstoffer og urenheter, men gir også en perfekt 24-timers matt effekt og fungerer som en naturlig antioksidant.

Hvis huden din lett produserer talg og lagrer urenheter på overflaten, bør du prøve et micellar vann av bambuskull. Daglig rensing og fjerning av sminke vil gi mye bedre resultater. Bambuskull beroliger huden og normaliserer talg produksjonen, og forstyrrer ikke hydrolipid balansen.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *