Krøller uten varme? Hvordan du gjør det hjemme.

Jeg er super glade for å dele mine gamle favoritt måter å lage krøller uten varme. Jepp, du leste rett. Ingen krølltang, ingen tørketrommel med avdekning, og ingen rettetang . Jeg har praktisert en god par år siden håret mitt ble veldig fin og tørr på grunn av overusing varmeverktøy. Så begynte jeg på utkikk etter et sunt alternativ til min krølltang Revlon og jeg kom over mange gode ideer.

bigudi0

Den enkleste måten å få en fin strand bølger skaper en bun på fuktig hår. Tie håret opp med elastisk og deretter vikle løs hår rundt halen for å skape en fin bun. Husk å ikke bruke noen bun svamp, vil bare håret gjør. Fest frisyre med en baby pinne og la det lufttørke , ideelt for hele natten. I morgen, forsiktig ta pinnene ut og la ned håret. Du kan gre det gjennom med fingrene og sette den med hårspray. Jeg pleier å behandle det med en liten bit av mousse slik at de forblir spenstig hele dagen.

En hårstrikk er et flott verktøy som vil tillate deg å lage lår og definerte krøller. I motsetning til den forrige metoden, trenger håret ditt til å være helt tørr. Ta din vanlige hårbånd og sette den på håret. Starter fra toppen av hodet ditt ta en del av håret og sløyfe det over og rundt pannebånd. Legg til en ny del av håret hver gang du sløyfe gjennom til du kommer tilbake. Når du kommer tilbake kan du fortsatt har litt hår hengende ned. Loop det opp og rundt bandet og tucking den inn til det ikke hører venstre. Hvis håret ditt er kortere og lettere å krølle du kan la det opp med bandet for så lite som 30 minutter å få kroppen og bølger. Hvis håret ditt er lengre, kan det være lurt å gjøre sette det like før du går til sengs. Den er myk og behagelig å sove på, og i morgen, vil du ha søte krøller. Jeg pleier å krølle håret mitt på denne måten som det synes å være den raskeste metoden for meg.

Det er en annen metode som innebærer innpakning håret rundt tøystykker, men jeg fant det tidkrevende.

Prøv en av metodene og la meg vite hvilken du liker best.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *