Hvorfor er jeg forelsket i Nanolash serumet?

Hvorfor er jeg forelsket i Nanolash serumet?

Jeg har alltid hatet mine vipper. De var kort og sparsommelig. Jeg har brukt øyenvippe enhanceren Nanolash for, og jeg har allerede gode resultater. Da jeg var å velge den Serum var jeg ute etter sth sikker og effektiv. Mine vippene har vokst lenger, og det er mye mer vokser ut. Jeg er fullt positivt om de endelige resultatene og kan ikke vente til mine vippene er dukke lang. Etter en kort periode kan jeg se en stor forskjell i utseendet på mine vipper. De er sterkere og tykkere. Før du bruker Nanolash jeg var eksperimenterer med lakserolje litt og det ikke fungerte bra for meg.

nanolash23243323Jeg følte at denne metoden var rotete og tidkrevende. Produktet tok en god del timer for å bli fullstendig absorbert, og jeg ble sittende fast hjemme. Nanolash trenger inn dypere hudlagene og innen 3 min, er jeg klar til å sette min sminke på og klar til å rocke. På pakken står det å bruke den hver kveld på en ren hud, men jeg foretrekker å bruke det tidlig på morgenen før du pusser tennene mine. Det er enkelt og det tar bare 20 sek. Jeg bruker vanligvis linser så jeg satte serum på før du setter linsene på. Produktet er i flytende form, og det må brukes bare på vippekanten . Jeg kunne ikke finne noe informasjon om brow området, men jeg har besluttet å sette en bit av serum på det ytre hjørnet av mine bryn der håret er tynt.

Hvem er Nanolash balsamen for?

NANOLASH er en balsam anbefales for både kvinner og menn. Balsamen kan brukes av personer med følsomme øyne og for de som bruker kontaktlinser. Den Serum kan ikke brukes av hvem som helst som gjennomgår kjemoterapi, gravide eller ammende kvinner, og under 18 år.

Hvilken vippe enhancer bruker du? Har du prøvd noen av apotek-produkter? Jeg vil gjerne vite om noen av de billigere produkter som faktisk fungerer.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *