RevitaLash Vs. Nanolash

I dag kommer jeg til deg med oppdateringen om Revitalash Enhancer anmeldelsen. Jeg har innført dette produktet 2 måneder siden, og jeg var full av håp om at det vil forandre livet mitt. Jeg var å bruke den hver dag ikke mangler noen, enkelt bruk så jeg er sikker på at jeg har gjort alt riktig. Her er jeg to måneder senere ser på mine vipper, og hva ser jeg?

revitalash2Jeg må dessverre si at RevitaLash Har ikke ga meg de resultatene jeg ønsket. Mine vipper er svake og korte på grunn av slitasje extensions i over et år. Jeg kan se at vipper er litt sterkere, men etter så lang tid jeg kan fortsatt ikke se noen store forbedringer. Før du kjøper dette produktet, jeg gjorde en forskning på nettet og RevitaLash og Nanolash hadde samme god publisitet. Jeg bestemte meg for å gå med Revitalash men mange hevdet at det ofte fører til øyeirritasjon, som jeg er enig med.

Forrige uke etter ikke å se forbedring i utseendet på mine vipper byttet jeg RevitaLash for Nanolash. Jeg bruker det for et par dager, men jeg kan allerede si at det er en lettelse å ikke ha det brennende følelse på lokket hver kveld at jeg er fornøyd med endringen. Det er skånsom mot øyet mitt område og mine øyne ikke får rødt.

nanolash3231-3Det er ikke lenge siden jeg har begynt å bruke Nanolash men jeg har allerede lagt merke til at mine vipper er blanke og at mindre faller ut når jeg tar min mascara av. Bortsett fra det at Nanolash er halvparten av prisen på RevitaLash og forhåpentligvis, hvis jeg liker det, jeg hadde råd til å få en annen flaske av produktet. Jeg ærlig, vet ikke hvorfor øyenvippe serum koste så mye. Jeg tror det er latterlig å bruke 100 euro på et øye produkt, uansett om det er en mascara eller et serum. Jeg vil gi Nanolash to måneder og jeg vil komme tilbake med mine resultater. Produsenten lover en stor forbedring i løpet av de første 30 dagene, så jeg tror at neste øyenvippe serum post vil være ganske snart.

Vennligst la meg vite hva du bruker, og hva som fungerer best. Har du prøvd RevitaLash eller Nanolash før? Hva er resultatene?

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *