Viktigst av alt – ungdom! Dermikas kosmetikkserie Biogeniq.

Er det mulig å bevare unge og vakre utseende i lang tid? Dette er ganske tøff oppgave, selvfølgelig, men sannsynlig. Biogeniq kremer fra den splitter Dermika skal gjøre deg i stand til å forsvare huden aldringsprosessen . Bare gi disse en sjanse.

BIOGENIQ1

Biogeniq samlingen består av åtte kosmetiske produkter. Disse er i hovedsak bestemt til hudpleie for folk fra 35 til 60 år gammel. Det viktigste målet med produktene er å bekjempe rynker og glatt ansikt hud. Dermika kosmetikk fukter, styrker, faster og nærer huden i ansiktet. Produktene fra Biogeniq serien består av: a bevare ungdom krem med solfaktor 15, en fuktighetsgivende og styrke dag og nær krem, en nærende, rynker reduserer dag og nattkrem , en glatting krem, en anti-rynke oppstrammende krem, en krem-maske redusere de første tegn på aldring, en anti-rynke styrking essens og en krem-maske redusere rynker rundt øynene.

BIOGENIQ3Biogeniq samlingen fra Dermika er full av innovative ingredienser, nemlig: ectoine, alger, arganolje og planteekstrakter. Den første oppregnet komponent, ectoine, er en syre med organisk opprinnelse som er tilstede i bakterier. Dette stoffet forbedrer hudens utseende, forsinkelser aldringsprosesser, beskytter huden mot UV-stråling, bekjemper med huden blir slapp og fra generell oppstramming tap. I lys av det, er ectione stand til å forynge huden i ansiktet. Når det gjelder den andre bestanddelen, bidrar marine alger til kollagen og elastin og, på samme tid, slik at det er fast og glatt. Arganolje, i sin tur, er kilden til A og E-vitamin, som er i stand til å fukte, ernære og regenerere epidermis. De planteekstrakter kommer fra, blant annet, kaktus, kunai gress, cictus og ginseng. Dette elementene bidrar i å gjenopprette riktig fuktighet og fast nivå, jobber anti-inflammatorisk og regenererende.

Dermika Biogeniq kosmetisk er stengt i små, hvite og grønne jar-lignende beholdere. Kapasiteten til disse er lik 50 ml, mens kapasiteten av kremen-masken rør er lik 15 ml. Produktet skal brukes på tørr og ren hud. Det er foreslått å klappe kosmetikk i hudfarge ved hjelp av fingrene. Denne måten bruken gir også en type massasje for vårt ansikt hud.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *