De beste behandlingene for moden hud – si farvel til rynker!

Moden hud kan være vanskelig. Den krever spesiell pleie for å opprettholde elastisiteten og fuktigheten. Hvilke behandlinger for moden hud er verdt å teste for å skjule aldringstegn og gjenopprette hudens ungdommelighet?

Noen kan bli overrasket over informasjonen om begrepet moden hud gjelder hud til 30-åringer. Etter å ha krysset den magiske grensen på 25 år, endres prosessene som oppstår i huden, så vel som dens behov. Huden din begynner å eldes. Den blir lettere dehydrert og mister elastisitet, noe som er forbundet med tap av kollagen, elastin og vann. Deretter vil de første rynkene vises. Med alderen synker også blodtilførselen til huden, noe som gjør den grå og matt.

Dette er bare noen av endringene som finner sted i huden gjennom årene. Selvfølgelig utvikles aldring av huden gradvis. Likevel går det raskest når det gjelder tørr, sensitiv og allergi utsatt hud. Hvorfor? Fordi slike hudtyper er tynnere og mer delikate, og derfor dårlig beskyttet mot eksterne faktorer som solen, som forskyver aldring.

Hvordan ta vare på moden hud?

Riktig pleie av moden hud kan minimere noen av de uønskede effektene av hudens aldring. Det er verdt å følge noen få enkle tips som hjelper deg med å holde huden i god stand lenger. Skjønnhet ligger virkelig i våre hender.

Grunnleggende prinsipper for pleie av moden hud:

  1. Solbeskyttelse – en brunfarge får huden vår til å se eldre ut. Solen dehydrerer huden, fremhever rynker og forårsaker misfarging; denne effekten kalles photoaging av huden.
  2. Regelmessig peeling – det er en behandling som moden hud elsker fordi den renser gjenværende døde hudceller og fremskynder fornyelsen av celler.
  3. Kosmetikk for moden hud – på en daglig basis er det verdt å bruke anti-age kosmetikk med ingredienser som gir huden riklig med fuktighet og vitalitet. I tillegg til å øke elastisiteten, for eksempel hyaluronsyre, koenzym Q10, vitamin C, retinol, fytohormoner, etc.

Behandlinger for moden hud

Hjemmepleie metoder fungerer ikke alltid godt nok. Når vi trenger sterkere støtte eller ønsker å se umiddelbare og klare effekter, kan vi velge noe fra et spesielt utvalg av profesjonelle, foryngende skjønnhetsbehandlinger. Hvilke av dem er verdt å teste ut?

VOLUMETRISK ANSIKTSLØFT

En foryngende behandling som anbefales i mange skjønnhetssalonger. Det innebærer å injisere hyaluronsyre eller polymelkesyre under huden. Men hvorfor? For å øke vevvolumet og bringe huden ut i områder som mangler fleksibilitet og der det oppstår rynker. Et volumetrisk ansiktsløft forbedrer hudens spenning og glatter ut rynker. Det styrker og løfter kinnene, som kan bli slappe med alderen. En godt laget volumetrisk behandling er i stand til å forme ansiktet ovalt. Effekten er umiddelbar og varer opptil to år. Dessverre er dette en dyr behandling.

SONOFORESE

Dette er en mindre drastisk foryngende prosedyre som bruker ultralyd. En spesielt tilberedt blanding av aktive ingredienser i form av ampuller påføres ansiktet. Den inkluderer ceramider, aminosyrer, kollagen, elastin vitamin A + C + E, hyaluronsyre, aloe og fytohormoner, som er alt som moden hud trenger. Ved hjelp av vibrasjoner generert av ultralyd absorberes stoffer i de dypeste lagene i huden, og de fungerer så intenst som mulig. Sonoforese glatter, nærer, forbedrer hudfargen og forynger den synlig.

FJERN RYNKER

Noen av de mest populære behandlingene er de som bruker fillers. Å fjerne rynker med hyaluronsyre, for eksempel, ser ut som den volumetriske behandlingen, men med noen få forskjeller. Effektene varer kortere – omtrent et år. Imidlertid injiseres fillers bare under områdene som er rammet av rynker. Målet er å glatte ut huden og redusere utseendet rynkene, ikke å forbedre hele ansiktet ovalt, noe som er tilfelle når du bruker en dyrere behandling.

TRÅDLØFT

Et interessant alternativ til syre er bruken av løfte- og revitaliserende tråder. Hvis vi ikke føler oss komfortable med å tenke på en operasjon, vil dette være en god løsning. Det er en behandling for moden hud, som består i å plassere en tynn tråd under huden. Den settes inn med en nål. Dens oppgave er å heve utvalgte deler av ansiktet og opprettholde riktig hudspenning. Løftetråder hjelper med å modellere øyenbryn, underkjeve, nakke, utringning og til og med byste.

FOTOREJUVENASJON

For folk som ønsker å nyte de interessante effektene av behandlinger for moden hud, men foretrekker en mindre drastisk metode, vil fotorejuvenasjon være passende. I dette tilfellet bruker vi et pulserende lys av den såkalte IPL med passende intensitet og bølgelengde på huden. Takket være dette varmes huden opp og stimuleres til å produsere kollagen og elastin. Fotorejuvenasjon reduserer misfarging, gjør huden elastisk, innsnevrer porene og minimerer synligheten av ødelagte kapilærer. Behandlingen er enkel og krever ingen spesielle forberedelser. Dessverre kan personer som tar medisiner som øker lysfølsomheten ikke bruke det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *