Ombre frisyre – trinn for trinn.

I dag er ombre stilen som er brukt på alle mulige overflate og tekstur starter med klær og negler, og endte på håret. Kjernen i denne teknikk for fargelegging legger i enten utheving eller brekking en bestemt farge. I utgangspunktet kan ombre utføres ved beautician tallet (negler,) på frisør (hår,) eller på badet. Hvordan organisere ting og hva som trengs for å skape ombre stilen på håret selv?OmbreGirls

Ombre frisyre – hårfarger og tilbehør.

 

Før du begynner å tone håret, vaske hodebunnen og vente til håret blir tørt. Prøv å ikke bruke en blow-tørketrommel siden det kan føre til håret struktur svekkelse og føre til håravfall og dens generelle tørrhet. Deretter børste håret grundig. På for å farge håret i ombre stil, vil du trenger: store hårspenner, aluminiumsfolie , en kam til strek separasjon, en flat børste til håret fargestoffer bruk, et hår blekemiddel og, selvfølgelig, fargestoffer av dine favoritt farger. Husk, til hver av de valgte fargestoff farger du har til å plukke en motpart til en tone lysere. Ellers vil du ikke oppnå den effekten du ønsker å få frem. Husk; bare endene av håret er nettopp hår deler som vil bli tonet.

Ombre frisyre – trinn for trinn.

Ved hjelp av en fin tann kam, dele en liten stripe av hår. Under den separerte strek, aluminiumsfolie og legg smøre blekemiddel . Deretter vikle strek med folie og etter 15 minutter, vil du motta fremtredende hår ender. Nå, tid for å påføre et hårfarger av to skygger. Må huskes, naturlig, kan du bruke mer enn bare to farger av hårfarger, men jo større antall fargestoffer brukes, jo mindre synlig overgang av fargene være. Påfør lysere skygge først, og være forsiktig med å ikke gå lenger enn linjen skapt av blekemiddel . Følg samme prosedyre mens anvendelse mørkere nyanser av hår fargestoffer og strek av hår. Rett etter å ha påført andre hårfarge, pakk den delen av håret i folie umiddelbart. Som 15 minutter passere, skyll håret fargestoff grundig.

Ombre frisyre – omsorg.

Opplyser og hår farging skader håret betraktelig. De streker av håret blir tørt, er fratatt glans, begynner håret å falle ut og avslutninger snu til å bli splittet. Heldigvis kan slike bivirkninger motvirkes. Nok til å systematisk bruke forskjellige fuktighetsgivende kosmetikk, som oljer eller hår masker. Slike omsorgsfulle produkter bør bestå av keratin, argan olje eller E-vitamin, for å nevne noen få ingredienser grunnleggende , fuktighetsgivende ingredienser.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *