Hudpleie Rutine For Kvelden

En hudpleierutine om kvelden er ekstremt viktig. Dette er fordi huden regenererer seg best om natten. Det er grunnen til at det å sove med sminke i ansiktet har en forferdelig effekt på huden. For å holde huden sunn og sterk lengst mulig, er det noen regler som må følges. Hvordan skal kvelds rutinen din se ut?

Fjern Sminke I Ansiktet Grundig

Hudpleierutinen om kvelden bør fokusere på fjerning av sminke. For å gjøre dette bør du bruke micellar vann eller Oil Cleansing Method (OCM). Begge har sine fordeler: micellar vann er et uvanlig mildt produkt, mens OCM er veldig effektivt fra fysikkens synspunkt. Sistnevnte innebærer å rense huden med oljer – oppløse oljer med oljer. Husk å vaske huden med bomullen til den er ren. En grundig fjerning av sminke er viktig selv når du kommer hjem etter en lang dag. Etter dette kan du gå videre til neste trinn: å rense huden din. For å gjøre dette, bør du bruke et alkoholfritt rense produkt. Fordi alkohol har en tendens til å forårsake ekstremt tørr hud.

Peeling

Vanlig peeling av huden er et annet viktig trinn i din skjønnhetsrutine om natten. I de fleste tilfeller er det nok med en gang i uken. Både ferdige produkter og DIY-produkter fungerer. Du kan også prøve å lage en skrubb med kaffe og ansiktsvask eller sukker. Husk alltid å allergiteste blandingen først. Hvis huden din får problemer, slutt med fysiske skrubber og erstatt dem med enzymatiske peeling.

Ansiktskrem

Om natten øker kroppstemperaturen. Som et resultat absorberer huden næringsstoffer mye lettere. Derfor er kremen du bruker ekstremt viktig. Et produkt du velger bør være av høy kvalitet og rik på konsentrerte konditioneringsmidler. Hudtype og alder er andre avgjørende faktorer.

Ansikts-, nakke- og brystmassasje

Massasje, spesielt den typen som påvirker så delikate kroppsdeler, er både behagelig, anti-aging og forhindrer rynker. Det er derfor du bør bruke noen minutter på dette hver kveld.

Søvn

Vanlig søvn er like viktig som valget av riktige hudpleieprodukter og kveldsmassasje, eller enda viktigere. Du bør sove 7-8 timer om dagen. Ellers øker konsentrasjonen av prolaktin. Dette på grunn av mangel på søvn. Dette  øker sjangsen for kviser.

Triks For Ansiktshud Rutine Om Kvelden

Nedenfor presenterer vi noen triks for enklere hudpleie om kvelden og sunnere ansiktshud.

For det første bør du bruke en fuktighetskrem rett etter at du kommer ut av badekaret eller dusjen. Dette er viktig fordi huden mister mest fuktighet i løpet av få minutter i et bad. Jo raskere du påfører en krem ​​på huden, jo raskere hindrer du denne prosessen.

For det andre bør du påføre et tykt lag med olje eller kosmetisk smør på kroppen din etter peeling. Du bør gjøre dette en gang i uken. En slik maske forhindrer at huden blir tørr. Videre bør du bruke kremer rik på vitamin A og C og regenererende proteiner. Vitaminer og mikronæringsstoffer er aktive lenger hvis du bruker dem om kvelden, mens de ødelegges raskt på grunn av sollyset.

Overraskende nok, hvis du har kviser, bør du bytte putetrekk hver dag. Kviser er stort sett bakterier som overføres til puten din ved å berøre ansiktet ditt. Bruk av denne skitne puten forårsaker til mer kviser.

Dessuten er serum eller masker det beste valget før du legger deg. Det er vanskelig å påføre dem om dagen, fordi de ikke fungerer som primer. Om natten bør du bruke anti-ageing produkter fordi de aktive stoffene (retinol, koenzym Q10 eller regenererende proteiner) som de inneholder, fungerer mer effektivt mens vi sover.

Det er en god ide å forsiktig massere huden rundt øynene om kvelden fordi dette vil fjerne blokkeringen av lymfestrømmen og redusere risikoen for hovne øyne. Skjønnhetsbehandlinger som en avslappende massasje, mikrodermabrasion og peeling er perfekte for rutinen din om kvelden. På denne måten har huden din tid til å hvile og komme seg om morgenen.

Bruk avslappende dufter ved skjønnhetsritualene om kvelden. Lavendel, gress, sjøvann, sitrus og kakao fungerer på denne måten. Et boblebad som lukter deilig vil få deg i godt humør. Husk at både godt og dårlig humør reflekteres i ansiktshuden din.

I tillegg må du ta et glass vann før du sover for å forhindre at du blir dehydrert om natten. Ikke spis mye mat før du legger deg. Hvis du er veldig sulten, ta en lett matbit. Krydrede retter forstyrrer magen og kan forverre tilstanden til huden din.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *