Nanoil. Konsentrert kraft av naturlige håroljer

Hårpleie kan være fint, lett og effektivt. Nanoil håroljer er det beste beviset på at naturlige ingredienser gir enorm kraft. Omfavn denne kraften og forsegl det i en elegant flaske. Dette er hvordan du anskaffer et produkt som Nanoil – luksuriøs, full av naturlige komponenter med slående resultater.

Trenden med å olje håret har ikke kommet fra ingensteds. Flere og flere kvinner strekker seg frivillig etter naturlige oljer til bruk i deres hverdagspleie av håret. De følger asiatiske kvinners eksempel. Tradisjonen med å olje håret kommer fra India, hvor oljer vedlikeholder riktig fuktighetsnivå i håret, forhindrer vanntap og beskytter mot skadelig solstråling i et brennhett klima.

Nå for tiden vet vi alle at oljer har utrolig potensiale. Ikke så rart at kosmetikkprodusenter har bestemt seg for å bruke dem i produktene sine. Hvilke egenskaper tilbyr oljer? Ved å påføre dem jevnlig i hodebunnen kan virkelig oljer utføre mirakler: de gir fuktighet, tilbakefører manglende næring, forbedrer motstandsdyktigheten, reduserer porøshet, beskytter mot skadelige stoffer, styrker håret fra rot til tupp, forebygger flisete tupper, bremser hårtap, øker hårveksten og eliminerer til og med problemer som flass, fet hodebunn, krusethet og statisk elektrisitet. Dette er ett av noen slike multifunksjonelle stoffer vi kan få direkte fra naturen.

den beste naturlig hårolje Nanoil

NANOIL – få nøkkelen til vakkert hår

Nanoil olje for hår med forskjellig porøsitet er en nyhet på kosmetikkmarkedet. Produktet er ikke basert på syntetiske ingredienser med navn som er vanskelig å uttale. Innovasjon er gjemt i nøye utvalgte oljer som er perfekt tilpasset hårets porøsitet. Nanoil er en kombinasjon av vegetabilske oljer med ideelle proporsjoner med fettsyrer som inneholder verdifulle næringsstoffer og mange verdifulle, beskyttende ingredienser. Det er ikke noe annet produkt som tilnærmer seg hårpleie på en slik presis måte. Alle tre Nanoil-oljene er svaret til behovene til hår som har forskjellig porøsitet. De krever støtte fra olje med forskjellig innhold av fettsyrer.

Verdt å vite!

Hårporøsiteten er mengden hårskade, som avgjøres på grunnlag av tilstanden til den ytre hårstrukturen. Sunt hår har et tett sammenbundet skjellag med overlappende skjell – lav porøsitet. Skadet hår har hull og mellomrom i skjellaget – høy porøsitet. I midten finnes svekket hår med medium porøsitet.

Hver hårtype krever forskjellig type pleie, varierte komponenter og mer, eller mindre, innsats. Derfor er oljing av håret den beste behandlingen du kan utføre hjemme hos deg selv. Lokker som naturlig er vanskeligere å forme vil like lettere oljer og det å olje med en mist. Ekstremt skadet hår trenger kraftig regenerering, helst gjennom behandling med varm olje. Men kampen mot flass løses med bruk av oljer som regulerer hodebunnens funksjon. Alt er mulig med Nanoil.

Hvordan virker de naturlige oljene i Nanoil?

Vakkert hår NanoilSuksessen til Nanoil håroljeserie inkluderer perfekt utvalg av naturlige oljer og vegetabilske smør, som er beriket med nødvendige ekstrakomponenter. Deres virkning er basert på en detaljert analyse av strukturen til menneskelig hår. Effektiv pleie begynner i hodebunnen. Det er kjent at ytre beskyttelse, glatting og hårets glød også er viktig. Alt dette gis av Nanoil. Men det er bedre enn annen hårpleie, fordi de løser problemet bak hårets dårlige tilstand i stedet for å kamuflere det.

NANOIL FOR HÅR MED LAV PORØSITET er den perfekte løsningen for mennesker med hår som vanligvis er rett, tungt, vanskelig å style (for eksempel vanskelig å skape krøller), eksponert mot skadelig solstråling og høye temperaturer. Den inneholder:

 • sedertreolje – normaliserer hodebunnens pH-verdi og talgkjertlenes arbeid
 • kokosolje – beskytter hårfibrene
 • arganolje – gir sterk termisk beskyttelse og antioksiderende egenskaper
 • lakserolje – øker hårveksten, bevarer fargen
 • sheasmør – forhindrer vanntap
 • maracujaolje – bremser cellenes aldringsprosesser
 • babassusmør – gjør børsting og styling lettere uten å tynge
 • monoiolje – beskytter håret mot skader
 • cupuacusmør – gir motstandsdyktighet og har revitaliserende egenskaper.

NANOIL FOR HÅR MED HØY PORØSITET virker bra når du trenger sterk regenerering fordi håret ditt er skadet, porøst, flisete, dehydrert, krusete og statisk. Denne oljen består av:

 • søt mandelolje – glatter ut og forebygger porøshet
 • arganolje – reparerer skader i hårstrukturen
 • nattlysolje – forbedrer hodebunnens tilstand, forhindrer vanntap
 • arganolje – forebygger krusethet, forbedrer gløden
 • maracujaolje – regulerer talgutskillelsen
 • bomullsfrøolje – et bøtemiddel for flisete tupper.

NANOIL FOR HÅR MED MEDIUM PORØSITET er et produkt beregnet på kvinner som har hår som er problematisk, har en tendens til å bli porøst, bli matt og flisete. I tillegg til dette forverrer tilstanden seg betydelig, noe som er svært vanskelig å kontrollere. Produktet inneholder:

 • makademiaolje – gir glans, motstandskraft og næring
 • arganolje – beskytter mot høye temperaturer
 • marulaolje – styrker hårets beskyttende dekke, gir fuktighet
 • jojobaolje – regulerer talgutskillelse, helbreder flass
 • maracujaolje – forebygger krusethet, mykgjør og temmer uregjerlige lokker,
 • kokosolje – beskytter hårtuppene

I tillegg til alle de mange naturlige oljene i Nanoil-produktene finnes det også to verdifulle ingredienser – Kerastim – forebygger hårtap og Baicapil – stimulerer hårvekst. Videre finner du også vitaminer som er essensielle for håret (styrkende vitamin A og antioksiderende vitamin E), silke, UV-beskyttelse, pantenol, keratin og lanolin som er ansvarlig for å gi mykhet.

Ta vare på håret ditt slik du vil!

Hårpleie med Nanoil er enkelt og tar ikke mye tid. Dette er den eneste oljen med forskjellige muligheter for påføring. Til forskjell fra andre hårpleieprodukter kan vi påføre den i håret og/eller hodebunnen slik vi ønsker, og når vi føler det er behov for det. Uansett bør du ikke glemme at jevnlig påføring, som gir langvarige og synlige resultater, er ekstremt viktig. Nanoil kan brukes:

 • på tørt eller fuktig hår fra midten av lengden og nedover,
 • ved å gni inn i hodebunnen,
 • som en styling primer,
 • ved oljing av håret over natten, for regenerering i dybden,
 • til og med flere ganger for dagen, f.eks. i form av en mist,
 • som et ekstra tilskudd eller kremer,
 • i et par minutter eller timer før sjamponering.

18 Kommentarer “Nanoil. Konsentrert kraft av naturlige håroljer”

 1. Lizzi

  Jeg begynte å olje håret for noen måneder siden og forelsket meg helt i denne måten å pleie håret på! Håret mitt har aldri sett bedre ut

  Svar
  • Jasmin

   Samme her! Jeg har prøvd massevis av oljer som amla, oljer fra loreal, kerastase, linfrøolje…for øyeblikket bruker jeg nanoil for hår med medium porøsitet og den virker faktisk best

   Svar
 2. marie_31

  Jeg har ikke brukt nanoil ennå men snart går jeg tom for redken og da bestiller jeg definitivt nanoil

  Svar
 3. AnnJ

  Håret mitt elsker avokadoolje så jeg er villig til å prøve denne oljeblandingen

  Svar
 4. Alexia

  For meg er den beste macadamia! Jeg har brukt den i noen måneder nå og håret ser mye bedre ut

  Svar
 5. Jessa_93

  Denne oljen er litt dyr

  Svar
  • m83

   Du kan ikke kjøpe god kvalitet for et par kroner. Sammensetningen består av noen veldig gode oljer og vhis du vil kjøpe dem separat kommer de til å være mye dyrere

   Svar
  • K.J.

   Det virker kanskje dyrt med en gang men flasken varer veldig lenge og produktet gir utrolige resultater så jeg tror det er verdt pengene

   Svar
 6. Frances H

  Jeg har brukt linfrøolje i månedsvis og den virket veldig fint først, men senere oppdaget jeg at den gir enda bedre resultater sammen med andre oljer

  Svar
 7. rosie27

  Jeg har lest så mye om hårbehandling med kokosolje at jeg endelig bestemte meg for å prøve det. Dessverre var det en stor skuffelse. Håroljing er visst ikke for alle.

  Svar
  • angelina

   Selvsagt er det for alle for det er en av de beste hårpleiemetodene men det viktigste er å finne ut hvilken hårtype du har og så velge rett olje. Så hvis kokosolje ikke virket for deg så har du kanskje hår med høy porøsitet og da kan du prøve linfrøolje eller avokadoolje.

   Svar
   • Patti

    Etter min mening er det aldri så effektivt å bruke bare en olje som å bruke en blanding av flere oljer. Finn ut hvilken hårtype du har først og så velger du en av håroljene fra nanoil på denne måten får du en blanding av kjempebra oljer og enda flere gode ingredienser.

    Svar
 8. Cassie

  Da håret mitt begynte å falle ut begynte jeg å bruke lakserolje men påføringen var veldig irriterende fordi oljen er så tykk. Det var litt lettere å ta den i vått hår men det er fortsatt verken lett eller behagelig.

  Svar
  • ikke_meg

   Jeg klarte å påføre den i tørt hår etter å ha varmet den opp men måtte ikke tåle det veldig lenge, for frisøren min anbefalte nanoil. Nå kan jeg se at håret mitt ble sterkere og tykkere.

   Svar
 9. Natasha

  Det er noe for meg! Håret mitt ble tynnere i det siste og ser ikke godt ut i det hele tatt. Jeg må definitivt prøve å olje håret med denne oljen.

  Svar
 10. nicky.d

  Jeg er ikke helt sikker på hvordan håret mitt er når det gjelder porøsitete, jeg har gjort vanntesten og den med mel men resultatet ble helt motsatt. Jeg klarer bare ikke å finne porøsitetstypen min:|

  Svar
  • Linda

   Jeg tok en rask titt på nanoil-nettsiden, av ren nysgjerrighet. Jeg fant en rask og enkel porøsitetstest der Den ser ut til å være pålitelig

   Svar
 11. @nn

  Det er sjelden jeg skriver kommentarer men denne gangen kan jeg ikke la være – for meg er dette produktet helt supert! Etter noen uker med jevnlig håroljing sluttet håret å falle ut! Jeg fortsetter behandlingen og kan se at det vokser mange babyhår langs hårkanten og ved tinningen. Jeg anbefaler dette produktet på det sterkeste

  Svar

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *